45 z 55
Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie...
fot. Wojciech Alabrudziński

Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie brakowało. Szósty już „Targ z Darami Lata” trzeba uznać za bogaty i udany.
„Na jesieni świat się mieni” - takie hasło przyświecało Muzeum Etnograficznemu, organizatorowi niedzielnej imprezy kulinarnej przy Bulwarach. Na stołach i w kramach królowały frykasy i specjały z kuchni regionalnej, domowej i tradycyjnej - sery z przyprawami, oleje smakowe, wędliny, miody oraz pyszne ciasta. Ponadto druhowie z OSP w Krzewiu częstowali chętnych grochówką.

46 z 55
Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie...
fot. Wojciech Alabrudziński

Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie brakowało. Szósty już „Targ z Darami Lata” trzeba uznać za bogaty i udany.
„Na jesieni świat się mieni” - takie hasło przyświecało Muzeum Etnograficznemu, organizatorowi niedzielnej imprezy kulinarnej przy Bulwarach. Na stołach i w kramach królowały frykasy i specjały z kuchni regionalnej, domowej i tradycyjnej - sery z przyprawami, oleje smakowe, wędliny, miody oraz pyszne ciasta. Ponadto druhowie z OSP w Krzewiu częstowali chętnych grochówką.

47 z 55
Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie...
fot. Wojciech Alabrudziński

Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie brakowało. Szósty już „Targ z Darami Lata” trzeba uznać za bogaty i udany.
„Na jesieni świat się mieni” - takie hasło przyświecało Muzeum Etnograficznemu, organizatorowi niedzielnej imprezy kulinarnej przy Bulwarach. Na stołach i w kramach królowały frykasy i specjały z kuchni regionalnej, domowej i tradycyjnej - sery z przyprawami, oleje smakowe, wędliny, miody oraz pyszne ciasta. Ponadto druhowie z OSP w Krzewiu częstowali chętnych grochówką.

48 z 55
Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie...
fot. Wojciech Alabrudziński

Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie brakowało. Szósty już „Targ z Darami Lata” trzeba uznać za bogaty i udany.
„Na jesieni świat się mieni” - takie hasło przyświecało Muzeum Etnograficznemu, organizatorowi niedzielnej imprezy kulinarnej przy Bulwarach. Na stołach i w kramach królowały frykasy i specjały z kuchni regionalnej, domowej i tradycyjnej - sery z przyprawami, oleje smakowe, wędliny, miody oraz pyszne ciasta. Ponadto druhowie z OSP w Krzewiu częstowali chętnych grochówką.

Pozostało jeszcze 6 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Wybierają ludzkie kości z piachu. Makabryczne odkrycie przy cmentarzu w Goszczewie

Wybierają ludzkie kości z piachu. Makabryczne odkrycie przy cmentarzu w Goszczewie

ZUS wysyła ważne pisma do seniorów. W środku są dwie istotne informacje

ZUS wysyła ważne pisma do seniorów. W środku są dwie istotne informacje

Mieszkańcy: "Jest jedno osiedle w Grudziądzu bez komunikacji miejskiej. To Rudnik!"

Mieszkańcy: "Jest jedno osiedle w Grudziądzu bez komunikacji miejskiej. To Rudnik!"

Zobacz również

ZUS wysyła ważne pisma do seniorów. W środku są dwie istotne informacje

ZUS wysyła ważne pisma do seniorów. W środku są dwie istotne informacje

Bydgoscy policjanci przyjrzeli się rowerzystom. Ponad 40 osób popełniło wykroczenia

Bydgoscy policjanci przyjrzeli się rowerzystom. Ponad 40 osób popełniło wykroczenia