41 z 46
"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował...
fot. Renata Kudeł

Borowikowa i karp w sosie piernikowym zaliczone na szóstkę! Jedliście takie pyszności?

"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa w Warszawie Oddział Terenowy w Bydgoszczy. Rozegrał się w bydgoskiej Villa Calvados. Wygrali go uczniowie Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu. Szkołę reprezentowali: Maciej Czarniak i Paulina Majewska, którzy byli przygotowywani przez nauczycieli żywienia: Elżbietę Wożniak i Alicję Gołembiewską-Lewandowską.

Uczniowie kowalskiej szkoły rolniczej przygotowali: zupę borowikową z kluskami kładzionymi oraz karpia w sosie piernikowym z puree selerowo-jabłkowym z prażonymi migdałami.

42 z 46
"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował...
fot. Renata Kudeł

Borowikowa i karp w sosie piernikowym zaliczone na szóstkę! Jedliście takie pyszności?

"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa w Warszawie Oddział Terenowy w Bydgoszczy. Rozegrał się w bydgoskiej Villa Calvados. Wygrali go uczniowie Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu. Szkołę reprezentowali: Maciej Czarniak i Paulina Majewska, którzy byli przygotowywani przez nauczycieli żywienia: Elżbietę Wożniak i Alicję Gołembiewską-Lewandowską.

Uczniowie kowalskiej szkoły rolniczej przygotowali: zupę borowikową z kluskami kładzionymi oraz karpia w sosie piernikowym z puree selerowo-jabłkowym z prażonymi migdałami.

43 z 46
"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował...
fot. Renata Kudeł

Borowikowa i karp w sosie piernikowym zaliczone na szóstkę! Jedliście takie pyszności?

"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa w Warszawie Oddział Terenowy w Bydgoszczy. Rozegrał się w bydgoskiej Villa Calvados. Wygrali go uczniowie Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu. Szkołę reprezentowali: Maciej Czarniak i Paulina Majewska, którzy byli przygotowywani przez nauczycieli żywienia: Elżbietę Wożniak i Alicję Gołembiewską-Lewandowską.

Uczniowie kowalskiej szkoły rolniczej przygotowali: zupę borowikową z kluskami kładzionymi oraz karpia w sosie piernikowym z puree selerowo-jabłkowym z prażonymi migdałami.

44 z 46
"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował...
fot. Renata Kudeł

Borowikowa i karp w sosie piernikowym zaliczone na szóstkę! Jedliście takie pyszności?

"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa w Warszawie Oddział Terenowy w Bydgoszczy. Rozegrał się w bydgoskiej Villa Calvados. Wygrali go uczniowie Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu. Szkołę reprezentowali: Maciej Czarniak i Paulina Majewska, którzy byli przygotowywani przez nauczycieli żywienia: Elżbietę Wożniak i Alicję Gołembiewską-Lewandowską.

Uczniowie kowalskiej szkoły rolniczej przygotowali: zupę borowikową z kluskami kładzionymi oraz karpia w sosie piernikowym z puree selerowo-jabłkowym z prażonymi migdałami.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Nagrody odebrali laureaci astronomicznych konkursów w Grudziądzu. Nazwiska i zdjęcia

Nagrody odebrali laureaci astronomicznych konkursów w Grudziądzu. Nazwiska i zdjęcia

Pożar, panika i granat w bagażu. Tak wyglądały ćwiczenia na bydgoskim lotnisku

Pożar, panika i granat w bagażu. Tak wyglądały ćwiczenia na bydgoskim lotnisku

Myślisz, że znasz niezapominajki? A tu niespodzianka. Te kwiaty są łudząco podobne

Myślisz, że znasz niezapominajki? A tu niespodzianka. Te kwiaty są łudząco podobne

Zobacz również

Nagrody odebrali laureaci astronomicznych konkursów w Grudziądzu. Nazwiska i zdjęcia

Nagrody odebrali laureaci astronomicznych konkursów w Grudziądzu. Nazwiska i zdjęcia

Wybierają ludzkie kości z piachu. Makabryczne odkrycie przy cmentarzu w Goszczewie

Wybierają ludzkie kości z piachu. Makabryczne odkrycie przy cmentarzu w Goszczewie