9 z 46
"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował...
fot. Renata Kudeł

Borowikowa i karp w sosie piernikowym zaliczone na szóstkę! Jedliście takie pyszności?

"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa w Warszawie Oddział Terenowy w Bydgoszczy. Rozegrał się w bydgoskiej Villa Calvados. Wygrali go uczniowie Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu. Szkołę reprezentowali: Maciej Czarniak i Paulina Majewska, którzy byli przygotowywani przez nauczycieli żywienia: Elżbietę Wożniak i Alicję Gołembiewską-Lewandowską.

Uczniowie kowalskiej szkoły rolniczej przygotowali: zupę borowikową z kluskami kładzionymi oraz karpia w sosie piernikowym z puree selerowo-jabłkowym z prażonymi migdałami.

10 z 46
"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował...
fot. Renata Kudeł

Borowikowa i karp w sosie piernikowym zaliczone na szóstkę! Jedliście takie pyszności?

"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa w Warszawie Oddział Terenowy w Bydgoszczy. Rozegrał się w bydgoskiej Villa Calvados. Wygrali go uczniowie Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu. Szkołę reprezentowali: Maciej Czarniak i Paulina Majewska, którzy byli przygotowywani przez nauczycieli żywienia: Elżbietę Wożniak i Alicję Gołembiewską-Lewandowską.

Uczniowie kowalskiej szkoły rolniczej przygotowali: zupę borowikową z kluskami kładzionymi oraz karpia w sosie piernikowym z puree selerowo-jabłkowym z prażonymi migdałami.

11 z 46
"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował...
fot. Renata Kudeł

Borowikowa i karp w sosie piernikowym zaliczone na szóstkę! Jedliście takie pyszności?

"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa w Warszawie Oddział Terenowy w Bydgoszczy. Rozegrał się w bydgoskiej Villa Calvados. Wygrali go uczniowie Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu. Szkołę reprezentowali: Maciej Czarniak i Paulina Majewska, którzy byli przygotowywani przez nauczycieli żywienia: Elżbietę Wożniak i Alicję Gołembiewską-Lewandowską.

Uczniowie kowalskiej szkoły rolniczej przygotowali: zupę borowikową z kluskami kładzionymi oraz karpia w sosie piernikowym z puree selerowo-jabłkowym z prażonymi migdałami.

12 z 46
"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował...
fot. Renata Kudeł

Borowikowa i karp w sosie piernikowym zaliczone na szóstkę! Jedliście takie pyszności?

"Wigilia w mieście a na wsi” - ten konkurs zorganizował Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa w Warszawie Oddział Terenowy w Bydgoszczy. Rozegrał się w bydgoskiej Villa Calvados. Wygrali go uczniowie Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu. Szkołę reprezentowali: Maciej Czarniak i Paulina Majewska, którzy byli przygotowywani przez nauczycieli żywienia: Elżbietę Wożniak i Alicję Gołembiewską-Lewandowską.

Uczniowie kowalskiej szkoły rolniczej przygotowali: zupę borowikową z kluskami kładzionymi oraz karpia w sosie piernikowym z puree selerowo-jabłkowym z prażonymi migdałami.

Pozostały jeszcze 33 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Taniec i śpiew! Wesoło było na XII Koncercie Muzyki Filmowej w Grudziądzu. Zdjęcia

Taniec i śpiew! Wesoło było na XII Koncercie Muzyki Filmowej w Grudziądzu. Zdjęcia

Kiedy rewitalizacja EC Szombierki? Na EKG padła deklaracja prezesa Grupy Arche

Kiedy rewitalizacja EC Szombierki? Na EKG padła deklaracja prezesa Grupy Arche

Zobacz również

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy

Festiwal Food Trucków w Grudziądzu. Jeszcze w sobotę i niedzielę 26 i 27 kwietnia

Festiwal Food Trucków w Grudziądzu. Jeszcze w sobotę i niedzielę 26 i 27 kwietnia