Byliśmy w fabryce, w której produkują keczup włocławski (zdjęcia)

Autor tekstu, filmu i zdjęć Wojciech Alabrudziński
Najbardziej znane gatunku keczupu - pikantny i łagodny mają już swoich stałych klientów. Czy zdobędzie ich także keczup dla dzieci?
Najbardziej znane gatunku keczupu - pikantny i łagodny mają już swoich stałych klientów. Czy zdobędzie ich także keczup dla dzieci?
Wkrótce na rynku pojawi się nowa odmiana pomidorowego sosu, produkowanego przez Kujawskie Zakłady Przemysłu Owocowo-Warzywnego.

Najbardziej znane gatunku keczupu - pikantny i łagodny mają już swoich stałych klientów. Mimo, iż ten pyszny pomidorowy dodatek produkowany jest już od około 50 lat, jego sprzedaż i produkcja ciągle rosną. Rosną również potrzeby konsumentów.

Tutaj są zdjęcia z Kujawskich Zakładów Przemysłu Owocowo-Warzywnego we Włocławku

Z myślą o nich zakład wprowadzi na rynek nowy produkt. - Ketchup dla najmłodszych zagości na sklepowych półkach najprawdopodobniej w nowym roku - mówi Anna Płoszaj główny technolog w KZPOW. - Takiego właśnie smaku domagają się nasi klienci. Czy nowy keczup okaże się kolejnym przebojem przetwórni? Okaże się już niedługo.  

Zobacz też, jak produkuje się Majonez Pomorski

Przygotuj swój turystyczny biznes na sezon

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie