https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Byliśmy w fabryce, w której produkują keczup włocławski (zdjęcia)

Autor tekstu, filmu i zdjęć Wojciech Alabrudziński
Najbardziej znane gatunku keczupu - pikantny i łagodny mają już swoich stałych klientów. Czy zdobędzie ich także keczup dla dzieci?
Najbardziej znane gatunku keczupu - pikantny i łagodny mają już swoich stałych klientów. Czy zdobędzie ich także keczup dla dzieci?
Wkrótce na rynku pojawi się nowa odmiana pomidorowego sosu, produkowanego przez Kujawskie Zakłady Przemysłu Owocowo-Warzywnego.

Najbardziej znane gatunku keczupu - pikantny i łagodny mają już swoich stałych klientów. Mimo, iż ten pyszny pomidorowy dodatek produkowany jest już od około 50 lat, jego sprzedaż i produkcja ciągle rosną. Rosną również potrzeby konsumentów.

Tutaj są zdjęcia z Kujawskich Zakładów Przemysłu Owocowo-Warzywnego we Włocławku

Z myślą o nich zakład wprowadzi na rynek nowy produkt. - Ketchup dla najmłodszych zagości na sklepowych półkach najprawdopodobniej w nowym roku - mówi Anna Płoszaj główny technolog w KZPOW. - Takiego właśnie smaku domagają się nasi klienci. Czy nowy keczup okaże się kolejnym przebojem przetwórni? Okaże się już niedługo.  

Zobacz też, jak produkuje się Majonez Pomorski

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Biznes

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska