17 z 20

fot. unsplash.com
JARMUŻ NA CELLULIT
Badania pokazały, że osoby, które regularnie spożywają nieskrobiowe ciemne warzywa liściaste, takich jak jarmuż, a także warzywa w kolorze ciemnopomarańczowym lub żółtym, mają mniej tłuszczu trzewnego niż osoby, które nie włączają tych produktów do diety.
18 z 20

fot. unsplash.com
GRZYBY NA CELLULIT
Grzyby to mięso królestwa roślin. Nadają bogaty smak, aromat ale i dodają wartości odżywczych. To prosty trik, by zmniejszyć liczbę kalorii w ulubionych daniach.
19 z 20

fot. unsplash.com
TAKIE PRODUKTY MOGĄ POWODOWAĆ CELLULIT
Okazuje się, że niektóre produkty spożywcze i napoje mogą przyspieszać rozwój cellulitu. Oto produkty, które mogą powodować cellulit. Poznaj je teraz: Takie produkty mogą powodować cellulit. Tego lepiej unikać, by pozbyć się "pomarańczowej skórki"