https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Gosia Rybacka zrobiła tartę na miarę zwycięstwa w odcinku "Bake Off. Ale Ciacho". Zobaczcie to!

Zadanie, które musieli wykonać uczestnicy poniedziałkowego odcinka "Bake Off. Ale Ciacho" było kosmicznie trudne. - Było ciężko, ale dałam radę - mówi Małgorzata Rybacka z Lubrańca, która wygrała tę konkurencję. Czy wygra cały program? Życzymy jej tego!Tematem poniedziałkowej konkurencji technicznej była - cytujemy: "dekonstrukcja tarty cytrynowej serwowanej przez Krzysztofa Ilnickiego w restauracji Marco Pierre’a White’a".Jej kluczowymi elementami były: lekki krem cytrynowy, puszysta beza szwajcarska, kruszonka i kandyzowane cytryny. Na wykonanie zadania uczestnicy mieli 2 godziny i 15 minut.Tarta, wykonana przez panią Gosię podbiła serca jury. ***Tarty na słodko i tarty na słono w kuchni Macieja Szaciłły(źródło: Dzień Dobry TVN/x-news)
Zadanie, które musieli wykonać uczestnicy poniedziałkowego odcinka "Bake Off. Ale Ciacho" było kosmicznie trudne. - Było ciężko, ale dałam radę - mówi Małgorzata Rybacka z Lubrańca, która wygrała tę konkurencję. Czy wygra cały program? Życzymy jej tego!Tematem poniedziałkowej konkurencji technicznej była - cytujemy: "dekonstrukcja tarty cytrynowej serwowanej przez Krzysztofa Ilnickiego w restauracji Marco Pierre’a White’a".Jej kluczowymi elementami były: lekki krem cytrynowy, puszysta beza szwajcarska, kruszonka i kandyzowane cytryny. Na wykonanie zadania uczestnicy mieli 2 godziny i 15 minut.Tarta, wykonana przez panią Gosię podbiła serca jury. ***Tarty na słodko i tarty na słono w kuchni Macieja Szaciłły(źródło: Dzień Dobry TVN/x-news) Serwis internetowy programu "Bake Off. Ale Ciacho"
Zadanie, które musieli wykonać uczestnicy poniedziałkowego odcinka "Bake Off. Ale Ciacho" było kosmicznie trudne. - Było ciężko, ale dałam radę - mówi Małgorzata Rybacka z Lubrańca, która wygrała tę konkurencję. Czy wygra cały program? Życzymy jej tego! Tematem poniedziałkowej konkurencji technicznej była - cytujemy: "dekonstrukcja tarty cytrynowej serwowanej przez Krzysztofa Ilnickiego w restauracji Marco Pierre’a White’a". Jej kluczowymi elementami były: lekki krem cytrynowy, puszysta beza szwajcarska, kruszonka i kandyzowane cytryny. Na wykonanie zadania uczestnicy mieli 2 godziny i 15 minut. Tarta, wykonana przez panią Gosię podbiła serca jury.
Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska