Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Jak dobrze przygotować wołowinę?

Redakcja
Najnowsze badania pokazują, że Polacy coraz częściej otwierają się na nowe smaki. To także tyczy się mięsa. Wołowina, która uznawana była za drogie i ciężkie w przygotowaniu mięso, cieszy się coraz większą popularnością.

Czy Polacy częściej sięgają po antrykot, policzki czy T-bone? Gośćmi programu "Pytanie na śniadanie" byli kucharze Adam Chrząstowski i Marcin Suchenek. Zdradzili, jak najlepiej przygotować poszczególne partie mięsa wołowego i do czego najlepiej pasują.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska