https://pomorska.pl
reklama

Jak dobrze przygotować wołowinę?

Najnowsze badania pokazują, że Polacy coraz częściej otwierają się na nowe smaki. To także tyczy się mięsa. Wołowina, która uznawana była za drogie i ciężkie w przygotowaniu mięso, cieszy się coraz większą popularnością.

Czy Polacy częściej sięgają po antrykot, policzki czy T-bone? Gośćmi programu "Pytanie na śniadanie" byli kucharze Adam Chrząstowski i Marcin Suchenek. Zdradzili, jak najlepiej przygotować poszczególne partie mięsa wołowego i do czego najlepiej pasują.

Wybrane dla Ciebie

Kryształy PRL w cenie złota. Tyle kosztują w 2025 roku popularne misy i wazony

Kryształy PRL w cenie złota. Tyle kosztują w 2025 roku popularne misy i wazony

Wyjmij z lodówki i podlej hortensje. Ogród utonie w kwiatach. Oto trik na kwitnienie!

Wyjmij z lodówki i podlej hortensje. Ogród utonie w kwiatach. Oto trik na kwitnienie!

Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska