1 z 11
Przewijaj galerię w dół
Dawniej do wyrabiania masła służyła drewniana maselnica,...
fot. pixabay.com

Dawniej do wyrabiania masła służyła drewniana maselnica, dziś można kupić specjalne słoje, choć ten zwykły też wystarczy.

2 z 11
Tym, czego potrzebujemy, jest śmietana. Powinna być minimum...
fot. Pixabay.com

Tym, czego potrzebujemy, jest śmietana. Powinna być minimum 30-procentowa, im więcej tłuszczu, tym lepiej.

3 z 11
Śmietanę chłodzimy w lodówce.
fot. Pixabay.com

Śmietanę chłodzimy w lodówce.

4 z 11
Przelewamy do wysokiego naczynia. Wlewamy śmietanę do połowy...
fot. pixabay.com

Przelewamy do wysokiego naczynia. Wlewamy śmietanę do połowy słoika. Zakręcamy go i potrząsamy przez kilka minut.

Pozostało jeszcze 6 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kiedy rewitalizacja EC Szombierki? Na EKG padła deklaracja prezesa Grupy Arche

Kiedy rewitalizacja EC Szombierki? Na EKG padła deklaracja prezesa Grupy Arche

Tak wyglądają synowie Klaudii El Dursi. Gwiazda spodziewa się trzeciego dziecka

Tak wyglądają synowie Klaudii El Dursi. Gwiazda spodziewa się trzeciego dziecka

Grudziądzcy Flisacy mają niezwykłe życiorysy. Promocja książki Aleksandry Pasis

Grudziądzcy Flisacy mają niezwykłe życiorysy. Promocja książki Aleksandry Pasis

Zobacz również

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria