5 z 8

fot. Szymon Zdziebło tarantoga.pl dla UMWKP
Piotr Całbecki spotkał się z Mateuszem Gesslerem w Pałacu Dąmbskich w Toruniu, gdzie wspólnie przygotowywali cannelloni z gęsiną oraz gęsie wątróbki z gruszką.
6 z 8

fot. Szymon Zdziebło tarantoga.pl dla UMWKP
Piotr Całbecki spotkał się z Mateuszem Gesslerem w Pałacu Dąmbskich w Toruniu, gdzie wspólnie przygotowywali cannelloni z gęsiną oraz gęsie wątróbki z gruszką.
7 z 8

fot. Szymon Zdziebło tarantoga.pl dla UMWKP
Piotr Całbecki spotkał się z Mateuszem Gesslerem w Pałacu Dąmbskich w Toruniu, gdzie wspólnie przygotowywali cannelloni z gęsiną oraz gęsie wątróbki z gruszką.