1 z 8
Przewijaj galerię w dół

fot. Szymon Zdziebło tarantoga.pl dla UMWKP
Piotr Całbecki spotkał się z Mateuszem Gesslerem w Pałacu Dąmbskich w Toruniu, gdzie wspólnie przygotowywali cannelloni z gęsiną oraz gęsie wątróbki z gruszką.
2 z 8

fot. Szymon Zdziebło tarantoga.pl dla UMWKP
Piotr Całbecki spotkał się z Mateuszem Gesslerem w Pałacu Dąmbskich w Toruniu, gdzie wspólnie przygotowywali cannelloni z gęsiną oraz gęsie wątróbki z gruszką.
3 z 8

fot. Szymon Zdziebło tarantoga.pl dla UMWKP
Piotr Całbecki spotkał się z Mateuszem Gesslerem w Pałacu Dąmbskich w Toruniu, gdzie wspólnie przygotowywali cannelloni z gęsiną oraz gęsie wątróbki z gruszką.
4 z 8

fot. Szymon Zdziebło tarantoga.pl dla UMWKP
Piotr Całbecki spotkał się z Mateuszem Gesslerem w Pałacu Dąmbskich w Toruniu, gdzie wspólnie przygotowywali cannelloni z gęsiną oraz gęsie wątróbki z gruszką.