https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Le Papillon Noir po Kuchennych rewolucjach [OPINIE]

mz
Le Papillon Noir po kuchennych rewolucjach - czy została zamknięta? Zobacz odcinek Kuchennych rewolucji w Le Papillon Noir w Katowicach online.
Le Papillon Noir po kuchennych rewolucjach - czy została zamknięta? Zobacz odcinek Kuchennych rewolucji w Le Papillon Noir w Katowicach online. Facebook Kuchenne rewolucje
Magda Gessler przeprowadziła Kuchenne rewolucje w "Le Papillon Noir" w Katowicach. Emocji nie brakowało. Restauracja podobno jest już zamknięta. Zobacz odcinek Kuchennych rewolucji z "Le Papillon Noir" online i poznaj opinie gości o restauracji.

Kuchenne rewolucje "Le Papillon Noir" Katowice

Francuskie bistro w Katowicach serwowało m.in. żabie udka i ślimaki. To jednak nie wystarczyło, by przyciągnąć gości. Problemy restauracji miała pomóc rozwiązać Magda Gessler, jednak wyraźnie nie mogła porozumieć się z właścicielką. Od samego początku dochodziło między nimi do spięć.

Zobaczcie próbkę tego, co działo się podczas rewolucji w "Le Papillon Noir" w Katowicach:

Właścicielka cały lokal uważa za dzieło przypadku: począwszy od menu, a skończywszy na nazwie. - Kupiłam sobie restaurację jako zabawkę - przyznała przed kamerami.

Przeczytaj także: Po skandalu w "Kuchennych Rewolucjach". Była właścicielka restauracji stanie przed sądem

Kuchenne rewolucje "Le Papillon Noir" online

Jak dokładnie przebiegały Kuchenne rewolucje w "Le Papillon Noir" w Katowicach? Czy udało się je ukończyć? A może restauracja została zamknięta? Zobacz odcinek Kuchennych rewolucji w "Le Papillon Noir" w telewizji TVN (czwartek, 19.20.2017, o godz. 21.30) lub online na player.pl:

Kuchenne rewolucje "Le Papillon Noir" zamknięte, opinie

Czy rewolucje udało się dokończyć? Jakie opinie o "Le Papillon Noir" mają goście? Na portalach społecznościowych oraz blogach kulinarnych można znaleźć informacje, że lokal został zamknięty. Zniknął także profil restauracji na Facebooku, a wraz z nim opinie gości wystawiane na stronie. W internecie można jednak znaleźć jeszcze kilka opinii o "Le Papillon Noir". Prezentujemy wybrane z nich (pisownia oryginalna, opinie nie zawsze są zgodne ze stanowiskiem redakcji):

- Byłem w LPN. Raz. Wyszedłem rozczarowany. Ceny umiarkowanie wysokie, jakość najwyżej przeciętna. Akurat podczas mojej wizyty była też para, która zamówiła m.in. (bodajże) kaczkę, no w każdym razie jakieś mięsne danie nietanie. W pewnym momencie zwrócili się do kelnerki z reklamacją, mocno niezadowoleni. Ostatecznie wyszli nie płacąc za to danie (właścicielka tak zadecydowała), ale coś to powinno dać do myślenia. W każdym razie porażka lokalu mnir nie dziwi, a lokalizacja nie ma nic do rzeczy - po sąsiedzku dobrze prosperują Drewniany Bocian i Fantasmagoria, oba mogę polecić - ocenia Sierra Tango.

- Knajpy już nie ma. Pozostał smród i żenada. Znowu się będzie z nas śmiać cała Polska. Trudno się z tym pogodzić. Podobnie jak z równie żenującym poziomem wielu śląskich kulinarnych przybytów - dodaje "Chochlą po Łapach".

- Dobra kuchnia. Polecam - oceniał jeszcze kilka miesięcy temu Tomek.

Ostatnio mogliśmy obejrzeć kolejne odcinku Kuchennych Rewolucji. Między innymi spod Grudziądza. Wkrótce kolejna emisja odcinka z Torunia.

Kuchenne Rewolucje znów w regionie. Tutaj była Magda Gessler [zdjęcia]

Wideo: Magda Gessler o polskich restauratorach: Ludzie nie znają podstawowych zasad gotowania

Komentarze 5

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

L
Lolek

Psychiczne baby powinny być w Tworkach i nie mordować sobą nikogo!

a
andrzej

Pani Justyno z usmiechem na ryju skompromitowala sie pani przed cala polska .  Zenujaca z Ciebie baba i suka ale w bardziej od strony psa niz czlowieka

a
andrzej

Pani Justyno z usmiechem na ryju skompromitowala sie pani przed cala polska .  Zenujaca z Ciebie baba i suka ale w bardziej od strony psa niz czlowieka

c
chichot
zdecydujcie się - bistro czy restauracja? dla pani Gessler i pani właścicielki może to wszystko jedno, jednak bistro nigdzie na świecie nie jest restauracją. Nic dziwnego, że robienie z baru restauracji skończyło się fiaskiem - to tak jakby ktoś z malucha chciał zrobić mercedesa. Jak widać, "kompetencje" pani Gessler powalają nie tylko w kwestii gotowania.
G
Gastronom

O zgrozo! Przecież to prymitywne, pokraczne babsko powinno dobrowolnie poddać się eutanazji. To straszne, że takie niemoty otrzymują zezwolenia na prowadzenie gastronomii. Przecież ktoś tak psychicznie ograniczony, jest wręcz niebezpieczny dla nas.

Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska