https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Mateusz z Włocławka gotuje i prowadzi blog kulinarny. Zobacz go w akcji [zdjęcia]

Wojciech Alabrudziński
Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem matki, tylko odziedziczył po tacie. Uwielbia kuchnię francuską i marzy o tym, że zasmakuje kiedyś muli w białym winie w sąsiedztwie Wieży Eiffla.Mateusz Majorowski lubi łączyć smaki słodkie z wytrawnymi. I tak chętnie przyrządzi wołowinę z czekoladą czy rybę z pomarańczą. Nie boi się tak odważnych zestawów. Kto wie, może kiedyś opublikuje książkę ze swoimi przepisami. To jedno z marzeń włocławianina, a drugie to bycie szefem kuchni."Szlachetna Paczka" 2018 we Włocławku
Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem matki, tylko odziedziczył po tacie. Uwielbia kuchnię francuską i marzy o tym, że zasmakuje kiedyś muli w białym winie w sąsiedztwie Wieży Eiffla.Mateusz Majorowski lubi łączyć smaki słodkie z wytrawnymi. I tak chętnie przyrządzi wołowinę z czekoladą czy rybę z pomarańczą. Nie boi się tak odważnych zestawów. Kto wie, może kiedyś opublikuje książkę ze swoimi przepisami. To jedno z marzeń włocławianina, a drugie to bycie szefem kuchni."Szlachetna Paczka" 2018 we Włocławku Wojciech Alabrudziński
Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem matki, tylko odziedziczył po tacie. Uwielbia kuchnię francuską i marzy o tym, że zasmakuje kiedyś muli w białym winie w sąsiedztwie Wieży Eiffla.
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska