1 z 35
Przewijaj galerię w dół
Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem...
fot. Wojciech Alabrudziński

Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem matki, tylko odziedziczył po tacie. Uwielbia kuchnię francuską i marzy o tym, że zasmakuje kiedyś muli w białym winie w sąsiedztwie Wieży Eiffla.
Mateusz Majorowski lubi łączyć smaki słodkie z wytrawnymi. I tak chętnie przyrządzi wołowinę z czekoladą czy rybę z pomarańczą. Nie boi się tak odważnych zestawów. Kto wie, może kiedyś opublikuje książkę ze swoimi przepisami. To jedno z marzeń włocławianina, a drugie to bycie szefem kuchni.


"Szlachetna Paczka" 2018 we Włocławku


2 z 35
Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem...
fot. Wojciech Alabrudziński

Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem matki, tylko odziedziczył po tacie. Uwielbia kuchnię francuską i marzy o tym, że zasmakuje kiedyś muli w białym winie w sąsiedztwie Wieży Eiffla.
Mateusz Majorowski lubi łączyć smaki słodkie z wytrawnymi. I tak chętnie przyrządzi wołowinę z czekoladą czy rybę z pomarańczą. Nie boi się tak odważnych zestawów. Kto wie, może kiedyś opublikuje książkę ze swoimi przepisami. To jedno z marzeń włocławianina, a drugie to bycie szefem kuchni.

3 z 35
Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem...
fot. Wojciech Alabrudziński

Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem matki, tylko odziedziczył po tacie. Uwielbia kuchnię francuską i marzy o tym, że zasmakuje kiedyś muli w białym winie w sąsiedztwie Wieży Eiffla.
Mateusz Majorowski lubi łączyć smaki słodkie z wytrawnymi. I tak chętnie przyrządzi wołowinę z czekoladą czy rybę z pomarańczą. Nie boi się tak odważnych zestawów. Kto wie, może kiedyś opublikuje książkę ze swoimi przepisami. To jedno z marzeń włocławianina, a drugie to bycie szefem kuchni.

4 z 35
Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem...
fot. Wojciech Alabrudziński

Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem matki, tylko odziedziczył po tacie. Uwielbia kuchnię francuską i marzy o tym, że zasmakuje kiedyś muli w białym winie w sąsiedztwie Wieży Eiffla.
Mateusz Majorowski lubi łączyć smaki słodkie z wytrawnymi. I tak chętnie przyrządzi wołowinę z czekoladą czy rybę z pomarańczą. Nie boi się tak odważnych zestawów. Kto wie, może kiedyś opublikuje książkę ze swoimi przepisami. To jedno z marzeń włocławianina, a drugie to bycie szefem kuchni.

Pozostało jeszcze 30 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Sławomir Mentzen głosował w Toruniu. W rodzinnym mieście podsumował kampanię wyborczą

Sławomir Mentzen głosował w Toruniu. W rodzinnym mieście podsumował kampanię wyborczą

Wybory prezydenckie 2025 w Aleksandrowie Kujawskim i powiecie. Frekwencja, zdjęcia

Wybory prezydenckie 2025 w Aleksandrowie Kujawskim i powiecie. Frekwencja, zdjęcia

Z koni przesiedli się na kajaki i na pokład "Słonecznika". Wyjątkowy spływ - zdjęcia

Z koni przesiedli się na kajaki i na pokład "Słonecznika". Wyjątkowy spływ - zdjęcia

Zobacz również

Tak wyglądało niedzielne głosowanie w Toruniu. "Do ostatniej chwili się wahałem"

Tak wyglądało niedzielne głosowanie w Toruniu. "Do ostatniej chwili się wahałem"

Sławomir Mentzen głosował w Toruniu. W rodzinnym mieście podsumował kampanię wyborczą

Sławomir Mentzen głosował w Toruniu. W rodzinnym mieście podsumował kampanię wyborczą