17 z 35
Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem...
fot. Wojciech Alabrudziński

Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem matki, tylko odziedziczył po tacie. Uwielbia kuchnię francuską i marzy o tym, że zasmakuje kiedyś muli w białym winie w sąsiedztwie Wieży Eiffla.
Mateusz Majorowski lubi łączyć smaki słodkie z wytrawnymi. I tak chętnie przyrządzi wołowinę z czekoladą czy rybę z pomarańczą. Nie boi się tak odważnych zestawów. Kto wie, może kiedyś opublikuje książkę ze swoimi przepisami. To jedno z marzeń włocławianina, a drugie to bycie szefem kuchni.

18 z 35
Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem...
fot. Wojciech Alabrudziński

Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem matki, tylko odziedziczył po tacie. Uwielbia kuchnię francuską i marzy o tym, że zasmakuje kiedyś muli w białym winie w sąsiedztwie Wieży Eiffla.
Mateusz Majorowski lubi łączyć smaki słodkie z wytrawnymi. I tak chętnie przyrządzi wołowinę z czekoladą czy rybę z pomarańczą. Nie boi się tak odważnych zestawów. Kto wie, może kiedyś opublikuje książkę ze swoimi przepisami. To jedno z marzeń włocławianina, a drugie to bycie szefem kuchni.

19 z 35
Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem...
fot. Wojciech Alabrudziński

Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem matki, tylko odziedziczył po tacie. Uwielbia kuchnię francuską i marzy o tym, że zasmakuje kiedyś muli w białym winie w sąsiedztwie Wieży Eiffla.
Mateusz Majorowski lubi łączyć smaki słodkie z wytrawnymi. I tak chętnie przyrządzi wołowinę z czekoladą czy rybę z pomarańczą. Nie boi się tak odważnych zestawów. Kto wie, może kiedyś opublikuje książkę ze swoimi przepisami. To jedno z marzeń włocławianina, a drugie to bycie szefem kuchni.

20 z 35
Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem...
fot. Wojciech Alabrudziński

Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem matki, tylko odziedziczył po tacie. Uwielbia kuchnię francuską i marzy o tym, że zasmakuje kiedyś muli w białym winie w sąsiedztwie Wieży Eiffla.
Mateusz Majorowski lubi łączyć smaki słodkie z wytrawnymi. I tak chętnie przyrządzi wołowinę z czekoladą czy rybę z pomarańczą. Nie boi się tak odważnych zestawów. Kto wie, może kiedyś opublikuje książkę ze swoimi przepisami. To jedno z marzeń włocławianina, a drugie to bycie szefem kuchni.

Pozostało jeszcze 14 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Tak wygląda teraz Młyn Górny w Grudziądzu. Powstać tu ma "Młyn Energii". Mamy zdjęcia

Tak wygląda teraz Młyn Górny w Grudziądzu. Powstać tu ma "Młyn Energii". Mamy zdjęcia

Biegacze i piechurzy ruszyli w ParkRunie we Włocławku. Edycja była jedna nietypowa

Biegacze i piechurzy ruszyli w ParkRunie we Włocławku. Edycja była jedna nietypowa

Enea Bydgoszcz Triathlon Pod Dachem - finałowa edycja sezonu 2024/25. Mamy zdjęcia

Enea Bydgoszcz Triathlon Pod Dachem - finałowa edycja sezonu 2024/25. Mamy zdjęcia

Zobacz również

Mecz Wda Świecie - Gryf Słupsk. Zobacz zdjęcia

Mecz Wda Świecie - Gryf Słupsk. Zobacz zdjęcia

Biegacze i piechurzy ruszyli w ParkRunie we Włocławku. Edycja była jedna nietypowa

Biegacze i piechurzy ruszyli w ParkRunie we Włocławku. Edycja była jedna nietypowa