21 z 35
Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem...
fot. Wojciech Alabrudziński

Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem matki, tylko odziedziczył po tacie. Uwielbia kuchnię francuską i marzy o tym, że zasmakuje kiedyś muli w białym winie w sąsiedztwie Wieży Eiffla.
Mateusz Majorowski lubi łączyć smaki słodkie z wytrawnymi. I tak chętnie przyrządzi wołowinę z czekoladą czy rybę z pomarańczą. Nie boi się tak odważnych zestawów. Kto wie, może kiedyś opublikuje książkę ze swoimi przepisami. To jedno z marzeń włocławianina, a drugie to bycie szefem kuchni.

22 z 35
Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem...
fot. Wojciech Alabrudziński

Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem matki, tylko odziedziczył po tacie. Uwielbia kuchnię francuską i marzy o tym, że zasmakuje kiedyś muli w białym winie w sąsiedztwie Wieży Eiffla.
Mateusz Majorowski lubi łączyć smaki słodkie z wytrawnymi. I tak chętnie przyrządzi wołowinę z czekoladą czy rybę z pomarańczą. Nie boi się tak odważnych zestawów. Kto wie, może kiedyś opublikuje książkę ze swoimi przepisami. To jedno z marzeń włocławianina, a drugie to bycie szefem kuchni.

23 z 35
Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem...
fot. Wojciech Alabrudziński

Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem matki, tylko odziedziczył po tacie. Uwielbia kuchnię francuską i marzy o tym, że zasmakuje kiedyś muli w białym winie w sąsiedztwie Wieży Eiffla.
Mateusz Majorowski lubi łączyć smaki słodkie z wytrawnymi. I tak chętnie przyrządzi wołowinę z czekoladą czy rybę z pomarańczą. Nie boi się tak odważnych zestawów. Kto wie, może kiedyś opublikuje książkę ze swoimi przepisami. To jedno z marzeń włocławianina, a drugie to bycie szefem kuchni.

24 z 35
Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem...
fot. Wojciech Alabrudziński

Mateusz Majorowski kulinarnego bakcyla nie wyssał z mlekiem matki, tylko odziedziczył po tacie. Uwielbia kuchnię francuską i marzy o tym, że zasmakuje kiedyś muli w białym winie w sąsiedztwie Wieży Eiffla.
Mateusz Majorowski lubi łączyć smaki słodkie z wytrawnymi. I tak chętnie przyrządzi wołowinę z czekoladą czy rybę z pomarańczą. Nie boi się tak odważnych zestawów. Kto wie, może kiedyś opublikuje książkę ze swoimi przepisami. To jedno z marzeń włocławianina, a drugie to bycie szefem kuchni.

Pozostało jeszcze 10 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Co za odpowiedź Twardych Pierników! Anwil znokautowany w Arenie Toruń

Co za odpowiedź Twardych Pierników! Anwil znokautowany w Arenie Toruń

Karol Nawrocki ponownie w Bydgoszczy. Mówił, co ma Wincenty Witos do LGBT

Karol Nawrocki ponownie w Bydgoszczy. Mówił, co ma Wincenty Witos do LGBT

W Sielcu rozstrzygnięto konkurs "Admiralski Rejs". Zdjęcia, wyniki

W Sielcu rozstrzygnięto konkurs "Admiralski Rejs". Zdjęcia, wyniki

Zobacz również

Nie zabraknie gwiazd na 660-leciu Szubina. Ale jeszcze w maju sporo się będzie działo

Nie zabraknie gwiazd na 660-leciu Szubina. Ale jeszcze w maju sporo się będzie działo

Ranking lokat bankowych w maju 2025. Nawet 7% dla nowych klientów

Ranking lokat bankowych w maju 2025. Nawet 7% dla nowych klientów