MKTG SR - pasek na kartach artykułów
1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mrożenie to popularny sposób na przedłużenie trwałości...
fot. pixabay

Mrożenie smażonego mięsa - dlaczego nie można? To może być niebezpieczne dla zdrowia [12.09.2023]

Mrożenie to popularny sposób na przedłużenie trwałości produktów. Mrozić można praktycznie wszystkie produkty, z wyjątkiem tych bardzo bogatych w wodę (np. pomidor czy ogórek) i tłuszcz, a także nabiału. Popularne jest jest mrożenie wcześniej przygotowanych i usmażonych mięs. Może być to jednak niebezpieczne dla zdrowia. Sprawdź w naszej galerii, dlaczego tak się dzieje.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Murowanej Goślinie, (12.05-18.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Murowanej Goślinie, (12.05-18.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Sycowie, (12.05-18.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Sycowie, (12.05-18.05.2024)

Polecamy

Elana Toruń kontynuuje świetną passę. Już dziewięć meczów bez porażki

Elana Toruń kontynuuje świetną passę. Już dziewięć meczów bez porażki

Enea Abramczyk Astoria Bydgoszcz w drodze ku Orlen Basket Lidze. Pierwszy krok

NASZ PATRONAT
Enea Abramczyk Astoria Bydgoszcz w drodze ku Orlen Basket Lidze. Pierwszy krok

Ostatnie wyniki losowania Lotto i Lotto Plus

Ostatnie wyniki losowania Lotto i Lotto Plus