https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2015. Czas na Flaki Pikantne Staropolskie z Pałuk

agad
Flaki Pikantne Staropolskie to produkt gotowy, czyli firma gotuje, a konsument podgrzewa
Flaki Pikantne Staropolskie to produkt gotowy, czyli firma gotuje, a konsument podgrzewa Nadesłane/Pałuki
Firmy, które zgłosiły do nas swoje produkty i usługi, m.in. Pałuki w Malicach koło Kcyni, czekają na SMS-y i kliki.

Producent Flaków Pałuckich już po raz 3. zgłosił się do naszej rywalizacji.  Tytuł “Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2013” otrzymały “Flaki Pałuckie w pomidorach”.

Są produkowane z prawdziwych przedżołądków wołowych i żołądków wieprzowych, które przechodzą proces starannego czyszczenia. Dodaje się do nich wyłącznie naturalne przyprawy i warzywa.  Natomiast w zeszłym roku firma promowała za naszym pośrednictwem “Flaki Pałuckie w rosole”.

 - Również one łączą w sobie naturalne  przyprawy, tradycyjną recepturę  - podkreślał Jakub Adamczewski, dyr. ds. marketingu i handlu w firmie Pałuki. - To klasyka flaków, są naturalne, wołowe i można powiedzieć, że niemal identyczne, jakie przed laty gotowały nasze mamy, ciocie i babcie.

- W tym roku chcemy zachęcić Czytelników “Pomorskiej” do spróbowania “Flaków pikantnych staropolskich” - proponuje Adamczewski. - Są podobne do naszych innych produktów z tą różnicą, że mają -  jak wskazuje nazwa -  bardziej pikantny smak. Bardzo polecam! Przypominam też, że  nasze dania są gotowe i wymagają tylko podgrzania, choć oczywiście proponujemy również bazę do własnych fantazji kulinarnych.  

h

Zakład Pałuki znajduje się z dala od obszarów przemysłowych, co tylko potwierdza ekologiczną czystość wyrobów z Malic. “Flaki pikantne staropolskie” w kategorii “Artykuły spożywcze - przetwórstwo”.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Biznes

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska