Rozpoczynamy IX edycję naszego plebiscytu. Tradycyjnie wskażemy marki, które cieszą się znakomitą jakością i opinią.
W tym roku nowość - stawiamy tylko na artykuły spożywcze w regionie, a nie, jak w poprzednich latach, również na przemysłowe, medyczne czy usługi.
Można je zaproponować w następujących kategoriach: mięso i wędliny, pieczywo, nabiał, produkty ekologiczne, przetwórstwo i cukiernictwo.
To propozycja dla firm na terenie objętym zasięgiem "Gazety Pomorskiej". Wystarczy, że wypełnią zgłoszenie i przekażą naszemu przedstawicielowi.
Zgłoszone produkty zaprezentujemy w papierowej "Pomorskiej" oraz na Strefie Biznesu.
Laureatów wybiorą najlepsi fachowcy z branży: Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy (przewodniczący kapituły), Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl, Marcin Szukaj współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.
Szefów kuchni wybraliśmy do jury celowo! Bowiem kapituła, z dostarczonych artykułów przygotuje dania i je oceni. Powstanie też unikalny przepis z produktów laureata, przekazany do używania w celach promocyjnych.
Jak w ubiegłych latach, swój tytuł przyznają również nasi czytelnicy i internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.
Zwycięzcy, którzy uzyskają znak jakości "Gazety Pomorskiej" będą mogli posługiwać się nim w celach promocyjnych przez okrągły rok. Ogłosimy ich w listopadzie podczas bankietu.
Zgłoszenia przyjmuje i informacji na ten temat udziela Grzegorz Zajączkowski, tel.**697-770-279, e-mail:[email protected]**.
Formularz zgłoszeniowy - pobierz
Zapraszamy!
