O prestiżowy tytuł "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" rywalizuje prawie 30 produktów spożywczych.
Kapituła już wybrała zwycięzców
Nasze jury to znani kujawsko-pomorscy szefowie kuchni: Maciej Goncerzewicz (Restauracja Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły), Krzysztof Bielawski (z Torunia), Sebastian Ferenc (City Hotel w Bydgoszczy), Marcin Szukaj ("Restauracja Kuchnia" w Bydgoszczy) oraz Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl.
Na co dzień pomysłami kulinarnymi i dobrym smakiem zachwycają swoich klientów. W City Hotelu w Bydgoszczy gotowali z "Pomorską". Z artykułów, które rywalizują o nasz znak jakości, przygotowali pyszne dania i je ocenili. Powstało sześć unikalnych przepisów (tyle, ile jest kategorii w plebiscycie). Na razie nie możemy zdradzić więcej szczegółów poza tym, że kapituła już wskazała zwycięzców.
Natomiast jeszcze tylko dziś, do godz. 23.59, mogą decydować Czytelnicy. SMS wysyłamy na 72355 i podajemy w nim numer ulubionego produktu (patrzcie: ramka obok).
Czytelnicy wybierają super smak!
Wysyłając esemes artykuł otrzymuje 5 punktów, a za pośrednictwem kliknięcia na www.strefabiznesu.pomorska.pl - 1 punkt. Głosujcie! Firmy czekają na Wasze głosy! Czytelnicy wybiorą "Super smak Gazety Pomorskiej".
Produkty zgłoszone do naszego plebiscytu można obejrzeć i o nich przeczytać na www.strefabiznesu.pomorska.pl. Laureatów ogłosimy na bankiecie w listopadzie, opiszemy w portalu Strefa Biznesu oraz w papierowej "Gazecie Pomorskiej" - 18 listopada.
Kto prowadzi w poszczególnych kategoriach plebiscytu? Aktualne wyniki znajdą Państwo tutaj
