Chcesz mieć niekończący się zapas ziół, różnych odmian cebuli i sałat? Nic prostszego! Większość używanych w kuchni warzyw może być wykorzystana ponownie, wystarczy odrobina cierpliwości. Co będzie potrzebne na start? Trochę szklanych naczyń, w których będziesz mógł obserwować rozwój korzonków i trochę przestrzeni w słonecznym miejscu. Pamiętaj, że wszystkie roślinki wymagają regularnej zmiany wody na świeżą – wyrób w sobie nawyk częstego sprawdzania stanu roślin. Przygotuj też zapas dobrej jakości gleby – twoje sadzonki będą musiały się czymś pożywić!
Jeśli chodzi o warzywa, to chyba lepiej wyciskać soki i je pić wg zaleceń terapiasokami.pl/niezwykle-wlasciwosci-zwyklych-warzyw. Tym bardziej, że niektóre warzywa trudno zjeść na surowo. Ogólnie wiadomo, że warzywa i owoce mają dużo witamin i enzymów które poprawiają stan zdrowia. Piję takie soki własnej roboty i zdrowie mam super oraz dużo energii.
G
Gość
500 plus samo się nie sfinansuje
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl