
Catering "U Radzia" w Złotorii ma w swojej ofercie m.in.:pierogi (pieczarki i kapusta, mięso, ziemniaki - twaróg) w cenie 1,8 zł/sztuka, łososia ze szpinakiem w cieście francuskim w cenie 18 zł/sztuka, paszteciki (pieczarki - kapusta, mięso) za 3,5 zł/sztuka, klopsiki w sosie warzywnym za 25 zł/900 ml, zrazy wieprzowe w sosie własnym za 16 zł/sztuka, krokiety (pieczarki - kapusta, mięso) za 10 zł/sztuka, bigos za 25 zł/900 ml) czy ryba po grecku za 35 zł/500 ml).

Józefina Willa&Cafe w Inowrocławiu zaprasza np. na pierogi ruskie (4 zł/sztuka), ryby w occie (60 zł/900 ml), udko kacze (25 zł/sztuka), żeberka (18 zł/sztuka), devolaya (18 zł/sztuka), zrazy wieprzowe (25 zł/2 sztuki), zupę grzybową (35 zł/900 ml), barszczyk (30 zł/900 ml), galarety rybne (9 zł/sztuka), pierogi z kapustą i grzybami (4 zł/sztuka), paszteciki z kapustą i grzybami (8 zł/sztuka).

Zajazd „Rytkówka” w Obrowie ma w ofercie np: pasztecik z kapustą i grzybami - kosztuje tam 4 zł za sztukę, a krokiet z tym samym nadzieniem - 7 zł. Pierogi z kapustą i grzybami to 18 zł za 5 sztuk, karp faszerowany 60 zł/kg, pstrąg w galarecie 10 porcji/50 zł, a sałatka jarzynowa 40 zł/1 kg.

Restauracja Jaskiniowa w Solcu Kujawskim poleca np.: barszcz czerwony (25 zł/l), zrazy wołowe (20 zł/120 g), pieczona pierś kurczaka faszerowana cemembertem i suszonymi pomidorami (17 zł/150 g), karp smażony z cebulą (24 zł/130 g), dorsz w chrupiącym cieście piwnym (19 zł (140 g), pieczony łosoś (30 zł/130 g), pierogi z twarogiem i ziemniakami (34 zł/kg), pierogi z kapustą i grzybami (34 zł/kg), pasztecik z kapustą i grzybami (8 zł/sztuka), gołąbki z kaszą i grzybami (12 zł/ 120 g), groch z kapustą (38 zł/kg), uszka z grzybami (65 zł/kg), galat drobiowy (7 zł/80 g).