5 z 12
W trakcie liofilizacji usuwane są z produktu rakotwórcze...
fot. pixabay/zdjęcie ilustracyjne

W trakcie liofilizacji usuwane są z produktu rakotwórcze azotyny.

6 z 12
Owoce w procesie liofilizacji zachowują kształt oraz...
fot. pixabay/zdjęcie ilustracyjne

Owoce w procesie liofilizacji zachowują kształt oraz strukturę komórkową, dzięki czemu możliwe jest ich ponowne nawodnienie.

7 z 12
Liofilizowane owoce są w pełni naturalne, pozbawione...
fot. pixabay/zdjęcie ilustracyjne

Liofilizowane owoce są w pełni naturalne, pozbawione konserwantów, polepszaczy smaku oraz innych, zbędnych składników. To jedynie naturalny owoc pozbawiony procesowi liofilizacji.

8 z 12
Obecnie liofilizacja uznawana jest za najlepszą metodą,...
fot. pixabay/zdjęcie ilustracyjne

Obecnie liofilizacja uznawana jest za najlepszą metodą, dzięki której zachowuje się wartości odżywczych produktu, spośród metod wydłużania trwałości żywności.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Parkrun Toruń 454. Sport, uśmiechy i piękne kwietniowe słońce - zobaczcie zdjęcia!

Parkrun Toruń 454. Sport, uśmiechy i piękne kwietniowe słońce - zobaczcie zdjęcia!

Kliknij i zobacz zwyciężczynie konkursu Miss Kujawsko-Pomorskiego. Mamy wyniki

Kliknij i zobacz zwyciężczynie konkursu Miss Kujawsko-Pomorskiego. Mamy wyniki

"Makbet" był ostatnim spektaklem festiwalu Grudziądzka Wiosna Teatralna. Mamy zdjęcia

"Makbet" był ostatnim spektaklem festiwalu Grudziądzka Wiosna Teatralna. Mamy zdjęcia

Zobacz również

Parkrun Toruń 454. Sport, uśmiechy i piękne kwietniowe słońce - zobaczcie zdjęcia!

Parkrun Toruń 454. Sport, uśmiechy i piękne kwietniowe słońce - zobaczcie zdjęcia!

Szok! Nie żyje Tomasz "Papaj" Lech, grudziądzki kulturysta i strongman

Szok! Nie żyje Tomasz "Papaj" Lech, grudziądzki kulturysta i strongman