Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Piekarnia- Cukiernia STAN-MAR - Chleb razowy ze śliwką, SMS o treści: asp.2 pod nr 72355 (2,46 zł z VAT)

Redakcja
W piekarni w Czarżu powstaje wyjątkowy chleb – razowy ze śliwką. Nie tylko smaczny, ale i bardzo zdrowy.

Marlena i Stanisław Szczęśni prowadzą piekarnię W Czarżu już od ponad 20 lat. Pan Stanisław zajmuje się wszystkimi sprawami technologicznymi, zgodnie ze swoim zawodem i wykształceniem, bo ukończył ATR w  Olsztynie i jest technologiem żywności. Praca to jego pasja, ciągle tworzy nowe receptury i  je udoskonala. Pani Marlena zajmuje się sprawami personalnymi,  kadrowymi, a głównie public relations. Ukończyła WSB w Bydgoszczy na kierunku zarządzanie o specjalności psychologia w zarządzaniu.

Firma „STAN-MAR” daje zatrudnienie wielu pracownikom, kształci również uczniów w zawodzie piekarz i cukiernik. Pracownicy stanowią dziś wykwalifikowana kadrę, większość z nich pracuje w firmie niemal od początku jej istnienia.

produkt

Misją firmy jest produkowanie zdrowej żywności, która będzie spełniała oczekiwania klientów, jej priorytetem jest bowiem zadowolony odbiorca. Udaje się to doskonale, świadczą o tym nagrody i wyróżnienia, zdobywane co roku w różnego rodzaju prestiżowych konkursach. Państwo Szczęśni bez obawy poddają się ocenie, nawet wówczas, gdy ich pieczywo oceniane jest laboratoryjnie. Zdobycie pierwszego miejsca jest wówczas szczególnie prestiżowym osiągnięciem i motorem do dalszej pracy. Zdobyte nagrody i tytuły można by długo wyliczać. Tylko w ubiegłym i bieżącym roku były to: wyróżnienie w plebiscycie Nasze Dobre Kujaw i Pomorza za pieczywo, I miejsce za stuprocentowy chleb żytni w VII Ogólnopolskim Konkursie Pieczywa w Warszawie, wyróżnienie Polskiego Producenta Żywności Stowarzyszenia im. E.Kwiatkowskiego, certyfikat Polski Producent Żywności 2013, a także 2014, dwa I miejsca w kategorii produkty piekarskie i cukiernicze za chleb żytni 100% na Festiwalu Smaku w Grucznie.

Produkty z Czarża są nagradzane, bo firma używa najwyższej jakości, atestowanych składników od sprawdzonych odbiorców. Aby produkt finalny był zdrowy i smaczny zwraca baczną uwagę na technologię, a jej pracownicy wkładają we wszystko serce. Klienci doceniają i to, że chleby ze „STAN-MARU” produkowane są tylko na naturalnym zakwasie.

Przykładem chleb razowy ze śliwką, który jest produktem naturalnym o niepowtarzalnych walorach smakowych i zdrowotnych, utrzymującym długo świeżość. Produkowany na naturalnym zakwasie z mąki żytniej razowej z pełnego przemiału. Zawiera duże ilości dobroczynnego błonnika, jest też źródłem witaminy B i takich pierwiastków jak fosfor, wapń i żelazo. Dodatek w postaci śliwki zapewnia mu także zawartość witaminy A, potasu i innych cennych pierwiastków.

 

tekst

 

pozkalalstal

honorowi

uw

 

 

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Wideo
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska