9 z 13
Nakładany szynkę szwarcwaldzką z kolejnego opakowania, żeby...
fot. Agnieszka Romanowicz

Nakładany szynkę szwarcwaldzką z kolejnego opakowania, żeby zamknąć roladę.

10 z 13
Przed włożeniem do piekarnika rolada wygląda tak.
fot. Agnieszka Romanowicz

Przed włożeniem do piekarnika rolada wygląda tak.

11 z 13
Zwijamy folię w formę cukierka i wkładamy go na blasze do...
fot. Agnieszka Romanowicz

Zwijamy folię w formę cukierka i wkładamy go na blasze do piekarnika nagrzanego do 200 stopni Celsjusza na ok. 40 minut.

12 z 13
Podajemy roladę w grubych plastrach. Jest wyśmienita na...
fot. Agnieszka Romanowicz

Podajemy roladę w grubych plastrach. Jest wyśmienita na ciepło, ale bardzo dobrze smakuje też na zimno, np. z chlebem na zakwasie.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Hiszpania, Meksyk i Gruzja z food trucka. Wyjątkowy festiwal smaków w Bydgoszczy

Hiszpania, Meksyk i Gruzja z food trucka. Wyjątkowy festiwal smaków w Bydgoszczy

Zaginęła 17-letnia Marta Pałczyńska. Szukają jej bliscy i bydgoska policja

Zaginęła 17-letnia Marta Pałczyńska. Szukają jej bliscy i bydgoska policja

Szok! Nie żyje Tomasz "Papaj" Lech, grudziądzki kulturysta i strongman

Szok! Nie żyje Tomasz "Papaj" Lech, grudziądzki kulturysta i strongman

Zobacz również

Hiszpania, Meksyk i Gruzja z food trucka. Wyjątkowy festiwal smaków w Bydgoszczy

Hiszpania, Meksyk i Gruzja z food trucka. Wyjątkowy festiwal smaków w Bydgoszczy

Wypadek na S10 pod Toruniem. Bus zderzył się z osobówką, pięć osób poszkodowanych

Wypadek na S10 pod Toruniem. Bus zderzył się z osobówką, pięć osób poszkodowanych