5 z 13
Smarujemy mięso olejem lub oliwą - ma wchłonąć i połączyć...
fot. Agnieszka Romanowicz

Smarujemy mięso olejem lub oliwą - ma wchłonąć i połączyć smaki przypraw, które dodamy w kolejnych etapach.

6 z 13
Solimy mięso (z jednej strony, bo z drugiej wchłonie sól z...
fot. Agnieszka Romanowicz

Solimy mięso (z jednej strony, bo z drugiej wchłonie sól z szynki), posypujemy grubo czarnym pieprzem i rozmarynem.

7 z 13
Rozkładamy czosnek i morele. Słodycz owocu i ostrość czosnku...
fot. Agnieszka Romanowicz

Rozkładamy czosnek i morele. Słodycz owocu i ostrość czosnku oraz wędzony aromat szynki będą odpowiadać za niezwykły smak tego dania.

8 z 13
Składamy całość z pomocą folii aluminiowej.
fot. Agnieszka Romanowicz

Składamy całość z pomocą folii aluminiowej.

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

63. Konkurs Sztuki Ludowej Pałuk w Szubinie pokazał, że tradycja nie ginie

63. Konkurs Sztuki Ludowej Pałuk w Szubinie pokazał, że tradycja nie ginie

Nie takiego meczu oczekiwali fani Astorii Bydgoszcz. Tak kibicowaliście koszykarzom!

Nie takiego meczu oczekiwali fani Astorii Bydgoszcz. Tak kibicowaliście koszykarzom!

Kobiety o takich imionach to często kłamczuchy! Tak mówi Wielka Księga Imion

Kobiety o takich imionach to często kłamczuchy! Tak mówi Wielka Księga Imion

Zobacz również

Nie takiego meczu oczekiwali fani Astorii Bydgoszcz. Tak kibicowaliście koszykarzom!

Nie takiego meczu oczekiwali fani Astorii Bydgoszcz. Tak kibicowaliście koszykarzom!

Zawisza wreszcie wygrał w Bydgoszczy. Zobacz  zdjęcia z meczu i trybun

Zawisza wreszcie wygrał w Bydgoszczy. Zobacz zdjęcia z meczu i trybun