https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Rybna kuchnia Pascala Brodnickiego. Jakie ryby wybierać, by dbać o środowisko? [wideo]

Dzień Dobry TVN/x-news
Rybna kuchnia Pascala Brodnickiego. Jakie ryby wybierać, by dbać o środowisko?
Rybna kuchnia Pascala Brodnickiego. Jakie ryby wybierać, by dbać o środowisko? Dzień Dobry TVN/x-news
Pascal Brodnicki w kuchni "Dzień Dobry Wakacje" przygotował dania z ryb i owoców morza. Kucharz zaprezentował potrawy takie jak: dorsz po tajsku, makrela po baskijsku, mule w sosie śmietanowym z serem roquefort oraz tourt ze śledziami, szpinakiem, cykorią i ziemniakami. - Musimy mieć świadomość, że są ryby, które są zagrożone - powiedział Brodnicki. Jakie ryby możemy jeść, a jakich powinniśmy unikać?
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska