5 z 13
Duży jogurt naturalny mieszamy w misce z 4 łyżkami majonezu.
fot. Agnieszka Romanowicz

Duży jogurt naturalny mieszamy w misce z 4 łyżkami majonezu.

6 z 13
Dodajemy przeciśnięty czosnek, posiekane zioła, łyżeczkę...
fot. Agnieszka Romanowicz

Dodajemy przeciśnięty czosnek, posiekane zioła, łyżeczkę czarnego pieprzu, dwie łyżeczki soli (bo ziemniaki gotujemy bez soli) i cebulę posiekaną w pióra, o ile mamy czerwoną. Czerwona cebula ma delikatniejszy smak niż żółta, dlatego można ją chrupać w większych kawałkach. Jeśli mamy żółtą cebulę, kroimy ją w drobną kostkę. Wszystko mieszamy.

7 z 13
Bierzemy trzy średnie ogórki korniszony.
fot. Agnieszka Romanowicz

Bierzemy trzy średnie ogórki korniszony.

8 z 13
Kroimy ogórki na większą kostkę.
fot. Agnieszka Romanowicz

Kroimy ogórki na większą kostkę.

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

"Makbet" był ostatnim spektaklem festiwalu Grudziądzka Wiosna Teatralna. Mamy zdjęcia

"Makbet" był ostatnim spektaklem festiwalu Grudziądzka Wiosna Teatralna. Mamy zdjęcia

Tego nie rób przy borówkach, bo szybko zmarnieją i nie będzie owoców

Tego nie rób przy borówkach, bo szybko zmarnieją i nie będzie owoców

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Zobacz również

Anwil Włocławek rozbił Śląsk Wrocław i wygrał rundę zasadniczą!

Anwil Włocławek rozbił Śląsk Wrocław i wygrał rundę zasadniczą!

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria