Tańsze zamienniki w wędlinach. Sprawdź za co płacisz i co jesz! Nie kupuj "oczami"

Lucyna Talaśka-Klich
Lucyna Talaśka-Klich
Jemy "oczami". Wiedzą o tym producenci wędlin, którzy - szczególnie w dużych zakładach przetwórczych - są w stanie wyprodukować takie wyroby, które w sklepie prezentują się świetnie, ale smakują niekoniecznie tak dobrze jak wyglądają.Czytaj dalej. Przesuwaj zdjęcia w prawo - naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE pixabay.com/planet_fox
Jemy "oczami". Wiedzą o tym producenci wędlin, którzy - szczególnie w dużych zakładach przetwórczych - są w stanie wyprodukować takie wyroby, które w sklepie prezentują się świetnie, ale smakują niekoniecznie tak dobrze, jak wyglądają. To efekt obniżania kosztów produkcji, stosowania tańszych zamienników. Czy wiemy, co jemy? Sprawdziliśmy i prezentujemy szczegóły w powyższej galerii.

Wideo

Komentarze 3

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

M
Mariola

To jest draństwo.

G
Gość

Jakie to świętowanie przy zwłokach zamęczonych zwierząt na stole?

S
Stasia Kowalska

Wesołych świąt i smacznego producentom wędlin.

Dodaj ogłoszenie