MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kiszonki stanowią źródło...
fot. Pixabay/zdjęcie ilustracyjne

To się dzieje z organizmem, gdy jemy kiszonki. Oto korzyści kiszonej kapusty i ogórków

Kiszonki stanowią źródło naturalnych probiotyków i prebiotyków. Korzystnie wpływają na procesy metaboliczne, regulują skład mikroflory przewodu pokarmowego. Włączenie kiszonek do menu wspomaga odnowę flory bakteryjnej, osłabionej np. przez antybiotyki lub częste stosowanie leków przeciwbólowych

Zobacz również

Już wkrótce XXVIII Bieg Łagowskiego Lata! Jeśli biegasz, nie może Ciebie zabraknąć!

NOWE
Już wkrótce XXVIII Bieg Łagowskiego Lata! Jeśli biegasz, nie może Ciebie zabraknąć!

Ulewa i burza spowodowały szkody w pow. kościerskim. W Starej Kiszewie zalało posesje

NOWE
Ulewa i burza spowodowały szkody w pow. kościerskim. W Starej Kiszewie zalało posesje

Polecamy

70. ORLEN Memoriał Kusocińskiego otworzył sezon wielkich wydarzeń

70. ORLEN Memoriał Kusocińskiego otworzył sezon wielkich wydarzeń

„Lepiej okażcie szacunek Usykowi, pokonał człoweka z wyższej dywizji”

„Lepiej okażcie szacunek Usykowi, pokonał człoweka z wyższej dywizji”

Tuning auta. Co jest dozwolone i w jakim zakresie? Co jest zabronione?

Tuning auta. Co jest dozwolone i w jakim zakresie? Co jest zabronione?