2 z 18
Poprzednie
Następne
Tyle kosztują ciasta i inne specjały na Wielkanoc od Magdy Gessler - mazurek, sernik, tort, żurek
Restauracje Magdy Gessler
Pierwszą restaurację „W Ogrodzie” otworzyła w 1989 razem z Adamem i Piotrem Gesslerami w pałacu Zamoyskich przy ul. Foksal w Warszawie. Kolejna była restauracja „Trębacka” w Warszawie. Po podziale rodzinnej firmy w 1991, ona i Piotr Gessler otworzyli restaurację „U Fukiera” na Rynku Starego Miasta w Warszawie. Na warszawskiej starówce ma też restaurację „Polka”. Pod taką samą nazwą działa knajpa w łódzkiej Manufakturze. Z Mariuszem Diakowskim w 2001 otworzyła restaurację „Zielnik”. Ma także lokal „Słodki...Słony” i restaurację „AleGloria” w Warszawie. Hucznie otwierała też Santo Porto w Gdyni, ale lokal został zamknięty.