
Oj, można było podjeść w siedzibie Akademii Szkolnictwa AS przy ul. Toruńskiej w Inowrocławiu. Ruszył tam bowiem cykl spotkań w ramach Akademii Kulinarnej AS-a. Uczniowie w zawodzie kucharz i cukiernik, pod okiem nauczycieli przygotowali potrawy, których głównym składnikiem były ziemniaki. Była okazja do degustacji, a także do nauczenia się, jak je przyrządzać. W kulinarnym kursie uczestniczyły m. in. przedszkolaki i uczniowie Gimnazjum nr 1

Oj, można było podjeść w siedzibie Akademii Szkolnictwa AS przy ul. Toruńskiej w Inowrocławiu. Ruszył tam bowiem cykl spotkań w ramach Akademii Kulinarnej AS-a. Uczniowie w zawodzie kucharz i cukiernik, pod okiem nauczycieli przygotowali potrawy, których głównym składnikiem były ziemniaki. Była okazja do degustacji, a także do nauczenia się, jak je przyrządzać. W kulinarnym kursie uczestniczyły m. in. przedszkolaki i uczniowie Gimnazjum nr 1

Oj, można było podjeść w siedzibie Akademii Szkolnictwa AS przy ul. Toruńskiej w Inowrocławiu. Ruszył tam bowiem cykl spotkań w ramach Akademii Kulinarnej AS-a. Uczniowie w zawodzie kucharz i cukiernik, pod okiem nauczycieli przygotowali potrawy, których głównym składnikiem były ziemniaki. Była okazja do degustacji, a także do nauczenia się, jak je przyrządzać. W kulinarnym kursie uczestniczyły m. in. przedszkolaki i uczniowie Gimnazjum nr 1

Oj, można było podjeść w siedzibie Akademii Szkolnictwa AS przy ul. Toruńskiej w Inowrocławiu. Ruszył tam bowiem cykl spotkań w ramach Akademii Kulinarnej AS-a. Uczniowie w zawodzie kucharz i cukiernik, pod okiem nauczycieli przygotowali potrawy, których głównym składnikiem były ziemniaki. Była okazja do degustacji, a także do nauczenia się, jak je przyrządzać. W kulinarnym kursie uczestniczyły m. in. przedszkolaki i uczniowie Gimnazjum nr 1