
Szczegóły dot. wycofanego mięsa
Numer artykułu: 69944
Nazwa produktu: Podudzie z kurczaka luz
Data przydatności: 04.04.2025
Numer partii: 25089311801
Numer artykułu: 69945
Nazwa produktu: Serce z kurczaka luz
Data przydatności: 02.04.2025
Numer partii: 25089161801

Szczegóły dot. wycofanego mięsa
Numer artykułu: 69946
Nazwa produktu: Wątroba z kurczak luz
Data przydatności: 02.04.2025
Numer partii: 25089161801
Numer artykułu: 245270
Nazwa produktu: Ćwiartka z kurczaka luz
Data przydatności: 02.04.2025
Numer partii: 25088311801
Data przydatności: 03.04.2025
Numer partii: 25089311801

Szczegóły dot. wycofanego mięsa
Numer artykułu: 344594
Nazwa produktu: Mięso z uda kurczaka luz
Data przydatności: 04.04.2025
Numer partii: 25089271801
Numer artykułu: 677578
Nazwa produktu: Polędwiczki z piersi kurczaka luz
Data przydatności: 04.04.2025
Numer partii: 25089321801

Jak się chronić przed ptasią grypą?
By zminimalizować ryzyko zakażenia ptasią grypą, niezwykle istotna jest obróbka cieplna mięsa. Jeśli mięso zostało dokładnie ugotowane (min. 70°C w środku), wirus zostaje zniszczony i nie stanowi zagrożenia.