5 z 8
Zanim zabierzesz się za panierowanie pamiętaj o osuszeniu...
fot. Pexels

Zanim zabierzesz się za panierowanie pamiętaj o osuszeniu mięsa. W innym wypadku panierka wyjdzie mokra i bez smaku.

6 z 8
Unikaj schabów pokrojonych w plastry. Lepiej sprawdzi się...
fot. Pexels

Unikaj schabów pokrojonych w plastry. Lepiej sprawdzi się schab w kawałku. Zyskasz na jakości i smaku potrawy.

7 z 8
Nie smaż mięsa z lodówki. Przed smażeniem kotlety powinny...
fot. Pexels

Nie smaż mięsa z lodówki. Przed smażeniem kotlety powinny leżeć w temperaturze pokojowej. Zbyt niska temperatura może sprawić, że będzie ciężko je dosmażyć.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy

Emerytury w maju 2025 - tabela wyliczeń netto. Takie pieniądze wypłaci seniorom ZUS

Emerytury w maju 2025 - tabela wyliczeń netto. Takie pieniądze wypłaci seniorom ZUS

Polecamy

Anwil Włocławek rozbił Śląsk Wrocław i wygrał rundę zasadniczą!

Anwil Włocławek rozbił Śląsk Wrocław i wygrał rundę zasadniczą!

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Taniec i śpiew! Wesoło było na XII Koncercie Muzyki Filmowej w Grudziądzu. Zdjęcia

Taniec i śpiew! Wesoło było na XII Koncercie Muzyki Filmowej w Grudziądzu. Zdjęcia