https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Błędy przy smażeniu kotletów schabowych. Przez to tracą na smaku i mogą być niezdrowe

KP
One mogą wpłynąć na jakość i smak. Przedstawiamy najczęstsze błędy popełniane podczas smażenia kotletów. Nie tylko psują ich smak, ale mogą być szkodliwe dla prawidłowej pracy naszego organizmu.Szczegóły na kolejnych slajdach >>>
One mogą wpłynąć na jakość i smak. Przedstawiamy najczęstsze błędy popełniane podczas smażenia kotletów. Nie tylko psują ich smak, ale mogą być szkodliwe dla prawidłowej pracy naszego organizmu.Szczegóły na kolejnych slajdach >>> Archiwum GP
Kotlety schabowe kochają chyba wszyscy. Są soczyste, pełne smaku i kojarzą nam się z beztroskim dzieciństwem. Dla wielu to nadal tradycyjne danie na niedzielny obiad. Mimo powszechności potrawy niektórzy nadal popełniają błędy smażąc kotlety. One mogą wpływać na gorszą jakość smaku, a nawet mieć negatywne skutki dla naszego zdrowia.

Kotlety schabowe to tradycyjne danie kuchni polskiej. Znają je wszyscy, nawet turyści odwiedzający nasz kraj. Jedzone z ziemniakami, czy buraczkami są codziennością w wielu polskich domach.

Takie najczęściej błędy popełniamy przy smażeniu schabowych. Mogą szkodzić zdrowiu

Przygotowuje się je w dość prosty sposób, jednak wielu i tak popełnia błędy. Przez to kotlety tracą na smaku, estetyce, a nawet mogą mieć negatywny wpływ na nasze zdrowie. W poniższej galerii prezentujemy najczęściej popełniane błędy podczas robienia kotletów schabowych. Tego unikaj!

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kulinaria

Polecane oferty
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska