
Koronawirus szaleje. Jak epidemia odbija się na rolnictwie i cenach?

Podaj powód zgłoszenia
WHO już dawno opublikowało listę najbardziej szkodliwych czynników dla człowieka
AZBEST , PLUTON , i MIĘSO
Ograniczajcie spożywanie nafaszerowanego antybiotykami i chemią mięsa ograniczycie choroby
26 lutego, 17:25, Gość:
Co za brednie wirus atakuje tylko ludzi redaktor to niedouczony ćwok
cała gazeta to niemieckie ćwoki
26 lutego, 12:33, Gość:
Mniej mięsa więcej zdrowia tak to działa
Wiosną nie będzie nie tylko mięsa, ale i zboża, chleba, produktów na wydzielone wegańskie dania. Ludzie będą jeść, co popadnie. I oby było, co jeść.
Co za brednie wirus atakuje tylko ludzi redaktor to niedouczony ćwok
Jest okazja zeby podniesc padline w sklepach wolowina kielbasy zielone poplesniale smierdzi na kilometr bedzie jeszcze wiecej gnic mysliwska kielbasa w eklerku smakuje jak mydlo
26 lutego, 14:54, Gość:
co tam ceny jak tego co sprzedają w sklepach juz od dawna jeść się nie daje. te pseudo szynki i wędlinki kosztują krocie a smakują jak trociny
ale z uśmiecham na ustach wpierniczasz dalej?
co tam ceny jak tego co sprzedają w sklepach juz od dawna jeść się nie daje. te pseudo szynki i wędlinki kosztują krocie a smakują jak trociny
26 lutego, 12:33, Gość:
Mniej mięsa więcej zdrowia tak to działa
Właśnie zjadłem golonke i czuje się nadzwyczajnie zdrowo
Mniej mięsa więcej zdrowia tak to działa