"U Dunina" / Krochmal Piotrków Trybunalski Kuchenne rewolucje online
Jak przebiegły Kuchenne rewolucje w restauracji "U Dunina" w Piotrkowie Trybunalskim? Czy Magda Gessler pomogła zagubionej właścicielce? Czy lokal odzyskał dawną świetność? Zobacz odcinek Kuchennych rewolucji przeprowadzonych "U Dunina" w Piotrkowie Trybunalskim w telewizji TVN oraz online w internecie na player.pl.
"U Dunina" / Krochmal Piotrków Trybunalski opinie
Jakie opinie o restauracji Krochmal po Kuchennych rewolucjach mają klienci? Czy Magda Gessler pomogła i rewolucję można zaliczyć do udanych? Przytaczamy wybrane opinie o Krochmalu (pisownia oryginalna, opinie nie muszą być zgodne ze stanowiskiem redakcji):
- Byliśmy w restauracji Krochmal w sobotni wieczór wiec wydawałoby się ze jest to idealna pora na nalot klientów. Niestety nie, knajpa świeciła pustkami. Nie zmieniło to jednak faktu ze przesympatyczna kelnerka Pani Dominika bardzo dbała o to żebyśmy czuli się dopieszczeni. Cierpliwie opowiadała o daniach z karty, każde z nich było dostępne mimo że niewiele czasu pozostało do zamknięcia. Nie było żadnego problemu z zamówieniem. Myślę że Magdzie Gessler udawało się robić lepsze rewolucje bo te dania z Krochmala są mocno specyficzne i nie każdemu mogą smakować. Być może gdyby była to kuchnia włoska albo amerykanska klienci byliby cały czas a takto nie ma zbytnio ruchu ale polecamy spróbować - ocenia Justyna.
- Jedzenie przepyszne, bardzo ładnie podane dania, wystrój restauracji super, .
Jedynym minusem (niewielkim) była szybkość obsługi kelnerskiej, ale byliśmy przy dość dużym obłożeniu sali więc to trochę uzasadnione - zachwala Sylwia.
- Piatek wieczor restauracja swieci pustkami z dan Magdy Gesler w karcie bylo tylko jedno dostepne czas oczekiwania na dania powiedzmy sredniej jakosci bardzo dlugi kelnerka z mizerna wiedza na temat dan napewno miejsce nie przyciaga i nie zacheca do kolejnej wizyty niestety - wspomina Łukasz.
"U Dunina" / Krochmal Piotrków Trybunalski menu, ceny
Co znalazło się w menu restauracji Krochmal po Kuchennych rewolucjach? Jakie były ceny w lokalu? Prezentujemy wybrane pozycje z menu restauracji Krochmal wprowadzone przez Magdę Gessler wraz z ich cenami:
Czekadełko Wileńskie - 16 zł
Bulion z żółtkiem - 10 zł
Sztuka mięsa wołowego - 35 zł
Carpaccio wołowe na bulionie - 30 zł
Morelowy Krochmal - 13 zł
W menu znalazł sie także absolutny hit tej rewolucji w Krochmalu, mianowicie kisiel buraczany.
Wideo: Magda Gessler o polskich restauratorach: Ludzie nie znają podstawowych zasad gotowania