1 z 39
Przewijaj galerię w dół
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".


Przedszkolaki z Włocławka śpiewają hymn państwowy

2 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

3 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

4 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

Pozostały jeszcze 34 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

63. Konkurs Sztuki Ludowej Pałuk w Szubinie pokazał, że tradycja nie ginie

63. Konkurs Sztuki Ludowej Pałuk w Szubinie pokazał, że tradycja nie ginie

Zawisza wreszcie wygrał w Bydgoszczy. Zobacz  zdjęcia z meczu i trybun

Zawisza wreszcie wygrał w Bydgoszczy. Zobacz zdjęcia z meczu i trybun

Hiszpania, Meksyk i Gruzja z food trucka. Wyjątkowy festiwal smaków w Bydgoszczy

Hiszpania, Meksyk i Gruzja z food trucka. Wyjątkowy festiwal smaków w Bydgoszczy

Zobacz również

Nie takiego meczu oczekiwali fani Astorii Bydgoszcz. Tak kibicowaliście koszykarzom!

Nie takiego meczu oczekiwali fani Astorii Bydgoszcz. Tak kibicowaliście koszykarzom!

Hiszpania, Meksyk i Gruzja z food trucka. Wyjątkowy festiwal smaków w Bydgoszczy

Hiszpania, Meksyk i Gruzja z food trucka. Wyjątkowy festiwal smaków w Bydgoszczy