Zapraszamy do udziału w IX edycji plebiscytu „Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej”.
Eksperci: szefowie kuchni
Tradycyjnie wskażemy marki, które cieszą się znakomitą jakością i opinią. To propozycja dla firm na terenie objętym zasięgiem naszej gazety. Wystarczy, że wypełnią zgłoszenie i przekażą naszemu przedstawicielowi.
Laureatów wybiorą najlepsi fachowcy z branży: Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy (przewodniczący kapituły), Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl, Marcin Szukaj współwłaściciel „Restauracji Kuchnia” w Bydgoszczy - szef kuchni.
Wymyślą przepis
Nasi eksperci przygotują - z dostarczonych artykułów - dania i je ocenią. Powstanie też unikalny przepis z produktów laureata do używania w celach promocyjnych.
Jak w poprzednich latach, swój tytuł przyznają również nasi czytelnicy i internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.
Zwycięzcy, którzy uzyskają znak jakości „Gazety Pomorskiej” będą mogli posługiwać się nim w celach promocyjnych przez okrągły rok. Ogłosimy ich w listopadzie podczas bankietu.
Zgłoszenia przyjmuje i informacji na ten temat udziela Grzegorz Zajączkowski, tel. 697-770-279, e-mail:[email protected].
Formularz zgłoszeniowy - pobierz
Zapraszamy!
