https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Kapituła zdecydowała. Poznaj szczegóły narad! [wideo]

Katarzyna Paczewska
Dariusz Bloch
- Obrady Kapituły Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza, to jak co roku spotkanie bardzo interesujących osób - mówi Agata Jędraszczak, kulinarna blogerka "Kuchnia Agaty". - Mieliśmy okazję posmakować naprawdę wspaniałych produktów.

Przypomnijmy, obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017" odbyły się 11 października, w City Hotelu w Bydgoszczy, i trwały kilka godzin.

W skład kapituły weszli:
- Krzysztof Bielawski (szefa kuchni Restauracji Meluzyna w Bydgoszczy, zdobył m.in. tytuł Gault & Millau "Młody talent 2016"),
- Sebastian Ferenc (szef kuchni z City Hotelu w Bydgoszczy),
- Rafał Godziemski (właściciel restauracji Memo Restaurant&Wine w Bydgoszczy, pasjonat gotowania i walorów estetycznych dań),
- Agata Jędraszczak (właścicielka bloga kulinarnego "Kuchnia Agaty", autorka książki "Dieta Agaty"),
- dr Józef Sadkiewicz (adiunkt UTP na Wydziale Technologii Żywności Inżynierii Chemicznej),
- Marcin Szukaj (szef Restauracji Kuchnia oraz Bulwaru Bistro w Bydgoszczy, laureat licznych konkursów kulinarnych).

Przeczytaj również: Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017, Oglądali, smakowali, gotowali i wybrali zwycięzców [zdjęcia]

Zobaczcie widea z obrad kapituły...

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Kategoria: Mięsa i przetwory mięsne [wideo]

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Kategorie: Pieczywo i Cukiernictwo, Nabiał, Ekologia

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Kategorie: Produkcja spożywcza, Napoje i woda

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Biznes

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska