3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Skórki po mandarynkach warto zachować i przygotować z nich...
fot. Pexels

Skórki po mandarynkach warto zachować i przygotować z nich coś w kuchni, ponieważ jest ona bogata w nobiletynę, czyli składnik (flawonoid) stymulujący spalanie tłuszczów. W samych mandarynkach jest jej niewiele, jednak w skórce znajdują się jej duże ilości. Uważa się, że substancja ta pomaga zapobiegać chorobom serca i pozytywnie przyczynia się do zwalczania otyłości.

Zobacz również

Tak mieszka Wiktoria Gąsiewska. Gwiazda 'Barw szczęścia" uwielbia różowe dodatki

Tak mieszka Wiktoria Gąsiewska. Gwiazda 'Barw szczęścia" uwielbia różowe dodatki

Sprawdzone sałatki na Wielkanoc. Te dania zrobią furorę na święta. Oto 11 przepisów

Sprawdzone sałatki na Wielkanoc. Te dania zrobią furorę na święta. Oto 11 przepisów

Polecamy

Czarny bez pomoże pozbyć się kretów i odżywi rośliny. Polecamy przepisy na preparaty

Czarny bez pomoże pozbyć się kretów i odżywi rośliny. Polecamy przepisy na preparaty

Zbierz worek śmieci i zgarnij nasiona kwiatów uwielbianych przez pszczoły

Zbierz worek śmieci i zgarnij nasiona kwiatów uwielbianych przez pszczoły

Tragiczne odkrycie w gm. Lubień Kujawski. Ze studni strażacy wyłowili zwłoki

Tragiczne odkrycie w gm. Lubień Kujawski. Ze studni strażacy wyłowili zwłoki

Dodaj ogłoszenie