https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Perfect Pub/Oberża Bażant w Pasłęku po Kuchennych rewolucjach [OPINIE, MENU, CENY]

mz
Perfect Pub/Oberża Bażant w Pasłęku - jakie ma opinie, menu i ceny po Kuchennych rewolucjach?
Perfect Pub/Oberża Bażant w Pasłęku - jakie ma opinie, menu i ceny po Kuchennych rewolucjach? nadesłane/Czytelniczka Marta
Perfect Pub/Oberża Bażant w Pasłęku przeszła Kuchenne rewolucje Magdy Gessler. Menu i wystrój zostały zmienione. Jakie są teraz opinie gości i ceny w lokalu? Sprawdźcie!

Perfect Pub/Oberża Bażant Kuchenne rewolucje

Perfect Pub w Pasłęku potrzebował zmian, by przyciągnąć gości. Dlatego właścicielka zdecydowała się poprosić o pomoc Magdy Gessler. Jak przebiegały rewolucje? Co zmieniło się po wizycie Magdy Gessler, oprócz nazwy na Oberża bażant? Poniżej prezentujemy opinie o restauracji po Kuchennych rewolucjach, a także nowe menu wraz z cenami i zdjęcia.

Jak wygląda Oberża Bażant po Kuchennych rewolucjach? Jak prezentują się dania polecane przez Magdę Gessler? Zobaczcie w galerii:

Perfect Pub to Oberża Bażant po Kuchennych rewolucjach [OPIN...

Perfect Pub/Oberża Bażant odcinek online

Odcinek Kuchennych rewolucji, podczas których będzie można obejrzeć przemianę Perfect Pubu w Oberżę Bażant, będzie wyemitowany w telewizji TVN w czwartek, 20 września 2018, o godz. 21.30. Wszystkie odcinki Kuchennych rewolucji, również te z najnowszego sezonu, można także oglądać online na platformie player.pl:

Nie dla wszystkich jednak Kuchenne rewolucje zakończyły się szczęśliwie. Oto wybrane restauracje, które - pomimo udziału w programie - zostały zamknięte. Ciekawi Cię dlaczego? Sprawdź na kolejnych slajdach (naciśnij strzałkę w prawo na klawiaturze lub na zdjęciu).

Nie pomogła nawet Magda Gessler. Te restauracje są zamknięte...

Perfect Pub/Oberża Bażant opinie

Poznajcie pierwsze opinie gości, które pojawiły się w internecie po udziale Perfect Pubu w Kuchennych rewolucjach. Jak goście oceniają Oberżę Bażant? Prezentujemy wybrane opinie gości, które można znaleźć w internecie (pisownia oryginalna, opinie nie muszą być zgodne ze stanowiskiem redakcji):

Te restauracje zobaczymy w najnowszym sezonie Kuchennych rewolucji:

Kuchenne rewolucje nowy sezon już od 6 września 2018 na antenie TVN. Jakie restauracje odwiedzi tym razem Magda Gessler? Zobaczcie wybrane lokale, które będzie można zobaczyć w najnowszym sezonie Kuchennych rewolucji.Wideo: Kuchenne Rewolucje | Sezon 18 | Zwiastunźródło: TVN/x-news

Kuchenne Rewolucje. Magda Gessler te restauracje odwiedzi w ...

- Przepisy pani Gessler fantastyczne. Bażant naprawdę smaczny. Ceny genialne! Polecam inwestycję w przeszkolenie obsługi. Pan, który nas dzisiaj obsługiwał był przemiły, tylko mocno niedoświadczony. Poprzednim razem było gorzej, więc dobry kierunek - komentuje Natalia.

- Pyszne jedzenie, bardzo miła obsługa, super wystrój. Polecam! - dodaje Magda.

- Ceny ok, obsługa miła ale niedoświadczona. Odwiedziliśmy restaurację dwa razy, za pierwszym pierogi były przepyszne, za drugim - niejadalne. Syn dostał najpierw drugie danie - dziecinna porcja podana na małym deserowym talerzyku:)) a zupę po drugim daniu:) Rosół wyglądał apetycznie ale pływała w nim mucha. Kelnerka przeprosiła chociaż nie była nawet zdziwiona pasażerem na gapę. Cieszyliśmy się, że nie musieliśmy płacić za zupkę. Generalnie nie polecam, może imprezy się udają ale obiadki nie za bardzo.
Moim zdaniem nie wykorzystany potencjał - ocenia Katarzyna.

- bazant oblesny, zimny, twardy, 80zł poszlo do smieci. nie polecam zimno w lokalu - komentuje Marian.

Jeśli jesteś fanem Magdy Gessler i Kuchennych rewolucji, zobacz koniecznie:

Perfect Pub/Oberża Bażant menu

Jakie dania z menu Oberży Bażant poleca Magda Gessler? Czego warto spróbować z karty? Prezentujemy dania z menu polecanego przez Magdę Gessler wraz z cenami:

  • farsz z podgrzybków podany na kruchej babeczce (2 szt.) - 10 zł
  • rosół z dziczyzny z kluskami lanymi - 18 zł
  • bażant (około 500 g) podany z sosem truflowym, kluskami leniwymi, masłem klarowanym i tarta bułką - 69 zł
  • gruszki gotowane w winie i miodzie (1 szt.) - 10 zł
  • mus malinowy podany na kruchych ciasteczkach z likierem ajerkoniak i bitą śmietaną - 10 zł

Wideo: Kuchenne Rewolucje | Sezon 18 | Zwiastun

źródło: TVN/x-news

Komentarze 6

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

K
Krzysztoff

Lubię odwiedzać miejsca w których rewolucję robiła p. Magda.

Ale tego nie odwiedzę ze względu na zmanierowaną i okropną właścicielkę - czasy księżniczek już się skończyły. Ten facet to jakiś święty że to znosi

B
Bartek
Co to za zmanierowana baba? Wylaczylem program gdy ja zobaczylem. Nastepnego dnia dokonczylem ogladac ale wiedzialem ze na nic ta rewolucja. Gosciu madry i wywazony wzial sobie takie cos i cacka sie jak z jajkiem. Nie rozumiem tego. Za podanie tego starego miesa powinien byc kryminal.
C
Ciekawski
Lekcewazacy stosunek do wszyyskiego
A
Arrkwlas
Właścicielka to jakaś kpina. Ona tak na serio czy tylko udawała? Bo nie chce mi się wierzyć, że takie osoby na prawdę mogą istnieć. Na miejscu tego faceta wialabym jak najdalej;)
a
anna

Wlascicielka to jakas tragedia. Jej osoba powoduje ze nie ma sie ochoty nawet z ciekawosci tam zagladac. W zyciu nie widzialam odcinka z tak irytujaca i wkurzajaca osoba. Jakbym ja spotkala na zywo to powiedzialabym jej kilka slow prawdy. Paniusia uwaza sie za niewiadomo kogo!

k
kornel

Nie odwiedzę tego miejsca choćby nie wiem co patrząc na tą zmanierowaną właścicielkę. Na wszystko wyjeb*ne

Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska