https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Spirulina, owoce goji, quinoa i stewia czyli superfoods [wideo]

Dzień Dobry TVN/x-news
Warto sięgać po nowości, jednak należy pamiętać o rodzimych produktach i zbilansowanej diecie.
Warto sięgać po nowości, jednak należy pamiętać o rodzimych produktach i zbilansowanej diecie. Dzień Dobry TVN/x-news
Dietetyk Agnieszka Piskała opowiedziała w studiu "Dzień Dobry TVN" o superfoods, czyli nowościach żywieniowych, które dotarły do nas z Azji lub Ameryki Południowej. - Przeciętny Polak je około 20 produktów w ciągu tygodnia, a powinniśmy jeść około 60, żeby sobie dostarczyć różnych składników odżywczych - przyznała specjalistka.

Komentarze 1

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

G
Gość

Zamiast stewii zdecydowanie wole miód , uwielbiam zagraniczne smaki miodów HUZAR np - pomarańczowy hiszpanski do słodzenia niezastąpiony , choć polskie miody tez maja smaczne i zdrowe przede wszystkim a nie napakowane cheią jak słodziki

Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska