
Tradycyjnie, przed Bożym Narodzeniem, Akademia Szkolnictwa AS zaprosiła inowrocławian do Manufaktury św. Mikołaja. To szczególne miejsce, zwłaszcza dla tych, którym bliskie są kujawskie smaki i zapachy związane z nadchodzącymi świętami. W tym roku uczniowie AS-a, pod okiem swych nauczycieli zawodu, przygotowali wspaniałe potrawy, które powinny znaleźć się na wigilijnym stole. Podstawowym składnikiem znacznej ich części był śledź, przygotowany na kilka, a nawet kilkanaście sposobów. Co ważne, każdy mógł nie tylko skosztować tych wspaniałości, ale także otrzymać przepis na ich przygotowanie. Nie zabrakło też ciast, piernikowych serc, choinek i chatek. Był pasztet i pierogi. A ponieważ szybkimi krokami zbliża się sylwester, uczennice fryzjerskiego fachu zaprezentowały "odjazdowe" fryzury.

Tradycyjnie, przed Bożym Narodzeniem, Akademia Szkolnictwa AS zaprosiła inowrocławian do Manufaktury św. Mikołaja. To szczególne miejsce, zwłaszcza dla tych, którym bliskie są kujawskie smaki i zapachy związane z nadchodzącymi świętami. W tym roku uczniowie AS-a, pod okiem swych nauczycieli zawodu, przygotowali wspaniałe potrawy, które powinny znaleźć się na wigilijnym stole. Podstawowym składnikiem znacznej ich części był śledź, przygotowany na kilka, a nawet kilkanaście sposobów. Co ważne, każdy mógł nie tylko skosztować tych wspaniałości, ale także otrzymać przepis na ich przygotowanie. Nie zabrakło też ciast, piernikowych serc, choinek i chatek. Był pasztet i pierogi. A ponieważ szybkimi krokami zbliża się sylwester, uczennice fryzjerskiego fachu zaprezentowały "odjazdowe" fryzury.

Tradycyjnie, przed Bożym Narodzeniem, Akademia Szkolnictwa AS zaprosiła inowrocławian do Manufaktury św. Mikołaja. To szczególne miejsce, zwłaszcza dla tych, którym bliskie są kujawskie smaki i zapachy związane z nadchodzącymi świętami. W tym roku uczniowie AS-a, pod okiem swych nauczycieli zawodu, przygotowali wspaniałe potrawy, które powinny znaleźć się na wigilijnym stole. Podstawowym składnikiem znacznej ich części był śledź, przygotowany na kilka, a nawet kilkanaście sposobów. Co ważne, każdy mógł nie tylko skosztować tych wspaniałości, ale także otrzymać przepis na ich przygotowanie. Nie zabrakło też ciast, piernikowych serc, choinek i chatek. Był pasztet i pierogi. A ponieważ szybkimi krokami zbliża się sylwester, uczennice fryzjerskiego fachu zaprezentowały "odjazdowe" fryzury.

Tradycyjnie, przed Bożym Narodzeniem, Akademia Szkolnictwa AS zaprosiła inowrocławian do Manufaktury św. Mikołaja. To szczególne miejsce, zwłaszcza dla tych, którym bliskie są kujawskie smaki i zapachy związane z nadchodzącymi świętami. W tym roku uczniowie AS-a, pod okiem swych nauczycieli zawodu, przygotowali wspaniałe potrawy, które powinny znaleźć się na wigilijnym stole. Podstawowym składnikiem znacznej ich części był śledź, przygotowany na kilka, a nawet kilkanaście sposobów. Co ważne, każdy mógł nie tylko skosztować tych wspaniałości, ale także otrzymać przepis na ich przygotowanie. Nie zabrakło też ciast, piernikowych serc, choinek i chatek. Był pasztet i pierogi. A ponieważ szybkimi krokami zbliża się sylwester, uczennice fryzjerskiego fachu zaprezentowały "odjazdowe" fryzury.