9 z 10
Zalewamy wrzątkiem, w którym zanurzaliśmy liście. Zakręcamy...
fot. Agnieszka Romanowicz

Zalewamy wrzątkiem, w którym zanurzaliśmy liście. Zakręcamy słoik i pasteryzujemy przez ok. 20 minut.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Nadzieja dla pałacu w Samostrzelu. Nowi właściciele planują inwestycje

Nadzieja dla pałacu w Samostrzelu. Nowi właściciele planują inwestycje

Emerytury czerwcowe brutto i netto - mamy wyliczenia. Takie pieniądze dla seniorów

Emerytury czerwcowe brutto i netto - mamy wyliczenia. Takie pieniądze dla seniorów

Polecamy

Zmarła pani Aurelia Liwińska z Torunia. Miała 107 lat, a całe życie dawała siłę innym

Zmarła pani Aurelia Liwińska z Torunia. Miała 107 lat, a całe życie dawała siłę innym

Polskie sztandary nad Berlinem. Wyjątkowa wystawa w bydgoskim muzeum - zobacz zdjęcia

Polskie sztandary nad Berlinem. Wyjątkowa wystawa w bydgoskim muzeum - zobacz zdjęcia

Anwil - Arriva Polski Cukier 1:0. Obrona, bloki i fenomenalna druga połowa faworyta

Anwil - Arriva Polski Cukier 1:0. Obrona, bloki i fenomenalna druga połowa faworyta