MKTG SR - pasek na kartach artykułów
6 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Masło/margaryna/olej - ten dodatek powoduje, że biszkopt...
fot. pixabay.com

Tak możesz upiec biszkopt idealny - puszysty i wilgotny. Zobacz wskazówki i rady, by biszkopt się udał i nie opadł

Masło/margaryna/olej - ten dodatek powoduje, że biszkopt jest wilgotny, ale też ciężki. Możesz go dodać, ale bez tłuszczu też wyjdzie świetny biszkopt.

Kakao - jeśli chcesz upiec biszkopt czekoladowy, odejmij tyle mąki, ile dodajesz kakao (np. 2 łyżki).

Zobacz również

Eksperci nie mają złudzeń. Wyczyn Sereny Williams zagrożony!

NOWE
Eksperci nie mają złudzeń. Wyczyn Sereny Williams zagrożony!

Noc Muzeów w Muzeum Wsi Radomskiej. Magiczny koncert i stare auta [WIDEO, ZDJĘCIA]

NOWE
Noc Muzeów w Muzeum Wsi Radomskiej. Magiczny koncert i stare auta [WIDEO, ZDJĘCIA]

Polecamy

Otylia Jędrzejczak: Chcemy, by dzieci bawiły się rywalizacją

Otylia Jędrzejczak: Chcemy, by dzieci bawiły się rywalizacją

Manchester City przegrał mistrzostwo Anglii

Manchester City przegrał mistrzostwo Anglii

KSK Ciech Noteć Inowrocław - ŁKS Coolpack Łódź. Mecz o mistrzostwo II ligi koszykarzy

KSK Ciech Noteć Inowrocław - ŁKS Coolpack Łódź. Mecz o mistrzostwo II ligi koszykarzy