Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Spożywanie margaryny w kostce zwiększa ryzyko choroby...
fot. pixabay.com

Takie pokarmy są najgorsze dla naszego organizmu zdaniem ekspertów. Tych produktów lepiej unikać w diecie

MARGARYNA

Spożywanie margaryny w kostce zwiększa ryzyko choroby niedokrwiennej serca, ponieważ zawiera tłuszcze trans. Według badań im bardziej zwarta margaryna, tym więcej tłuszczów trans. Masło jest często lepszym wyborem.

Zobacz również

Proszowianka przełamała złą passę i pierwszy raz wygrała na wiosnę

Proszowianka przełamała złą passę i pierwszy raz wygrała na wiosnę

Motocyklista zderzył się z rowerzystą na drodze krajowej

Motocyklista zderzył się z rowerzystą na drodze krajowej

Polecamy

Rolnicy szukają rąk do pracy, czasami bezskutecznie. Oto oferty w Kujawsko-Pomorskiem

Rolnicy szukają rąk do pracy, czasami bezskutecznie. Oto oferty w Kujawsko-Pomorskiem

Choroby płuc wciąż są dużym wyzwaniem. 850 specjalistów przyjedzie do Bydgoszczy

Choroby płuc wciąż są dużym wyzwaniem. 850 specjalistów przyjedzie do Bydgoszczy

Świetne rozpoczęcie turnieju przez Zielińskiego. Zamieszanie przed spotkaniem

Świetne rozpoczęcie turnieju przez Zielińskiego. Zamieszanie przed spotkaniem