Rem Marco 1,20 zł / waga: 86 g
Pierwszy model pochodzi z cukierni Rem Marco przy ul. Śniadeckich 47. Mierzy 31 centymetrów w obwodzie oraz ma 4,5 centymetra wysokości. Jest dosyć jasny, ma miękką skórkę obficie pokrytą lukrem. Ale to nie wszystko - na polewie znajduje się złocista pomarańczowa skórka Wnętrze też jest miękkie. Mieści w sobie niewiele gęstego różanego nadzienia.
Baton 1,20 zł / waga 68 g

Model numer dwa pochodzi z cukierni Baton przy ul. Gdańskiej 82. Mierzy 29 centymetrów w obwodzie i ma 4 centymetry wysokości. Jest bardzo jasny. Ma mięciutką skórkę pokrytą cienką warstwą lukru. Wnętrze jest także jasne, a nadzienie bardzo słodkie - truskawkowe. Pączek został zapakowany w woreczek, co sprawiło, że wyglądał nieestetycznie po wyjęciu.
Bigońscy 1,40 zł / waga 102 g

Model numer trzy to wyrób cukierni Bigońscy znajdującej się przy ul. Świętojańskiej 2. Mierzy aż 31 centymetrów w obwodzie i ma 6 centymetrów wysokości. Ma dosyć twardą i do tego ciemną skórkę pokrytą kruszącym się lukrem. Wnętrze jest bardzo miękkie i jasne. Mieści w sobie dużo płynnego, śliwkowego nadzienia.
Kokosanka 1,20 zł / waga 78 g

Czwarty model pochodzi z cukierni o wdzięcznej nazwie Kokosanka przy ul. Sienkiewicza 24. Mierzy aż 32 centymetry w obwodzie i ma 5,5 centymetra wysokości. Ma brązowiutką skórkę pokrytą dużą ilością dosyć miękkiego lukru. Bardzo miękki także jest wewnątrz, gdzie znajduje się niewiele nadzienia, którego smak trudno ustalić.
Staropolska 0,99 zł / waga 71 g

Piąty model pochodzi z cukierni Staropolskiej przy ul. Chocimskiej 1. Mierzy 27 centymetrów w obwodzie, a ma 5 centymetrów wysokości. Ma ciemną i twardą skórkę pokrytą bardzo gęstym lukrem. Miękkie wnętrze mieści w sobie dużo różanego nadzienia. Pączek został podany na papierowym podstawku, co sprawia, że ręce nie brudzą się od lukru.
Sowa 1,70 zł / waga 72 g
Ostatni model jest wyrobem cukierni Sowa przy ul. Gdańskiej 65. Mierzy 28 centymetrów w obwodzie i ma 4,5 centymetra wysokości. Pokryty jest ciemną, dosyć twardą skórką. Kruszący się lukier zawiera złocistą pomarańczowa skórkę. We wnętrzu znajduje się bardzo miękkie ciasto i sporo gęstego śliwkowego nadzienia.