Zajazd pod Kłobukiem Kuchenne rewolucje
Zajazd pod Kłobukiem przeszedł Kuchenne rewolucje pod okiem Magdy Gessler. Restauratorka posmakowała podawanych tam potraw i chwaliła kuchnię zajazdu. Jaki był więc problem lokalu? Dlaczego nie prosperował tak dobrze jak powinien? Odpowiedzi na to pytanie razem z właścicielami szukała Magda Gessler.
Zajazd pod Kłobukiem opinie
Czy Kuchenne rewolucje w Zajeździe pod Kłobukiem należy uznać za udane? Jakie opinie o restauracji mają goście? Zebraliśmy wybrane opinie gości Zajazdu pod Kłobukiem (pisownia oryginalna, opinie nie zawsze są zgodne ze stanowiskiem redakcji):
"Byliśmy większą grupą z 2 małych dzieci. Bardzo miłe kelnerki przygotowały nam osobny pokój dla naszej wygody. Każdy zamawiał coś innego i wszystko smakowało ekstra. Bardzo polecam spróbować farszynek w sosie kurkowym." - Łukasz
"Reklama pani Gessler zadziałała. Zboczyliśmy z trasy i się opłaciło. Zupa kurkowa - niebo w gębie. Pozostałe dania też smaczne. Obsługa sprawna i sympatyczna. Wystrój klimatyczny. Na odchodne wizyta w sklepiku i zakup obłędnego chlebka. Celujący!" - Irena.
"Bardzo smaczne, świeże jedzenie, obsługa bardzo miła. Niestety jadłam tylko pierogi z dziczyzną i przepysznym sosem grzybowym, mąż - gulasz z dziczyzną, ale bardzo chętnie zawitamy tam ponownie, by skosztować więcej dań." - Dorota
"Warto zjechać z trasy do tak przyjemnego zakątka. Polecam farszynki z kurkami i carpaccio ze słoniny- pycha! Dodam, ze nie przepadam za mięsem, wiec tym bardziej zachęcam skoro mi smakowało." - Paulina
"Miejsce ciekawe, z historia. Jak dla mnie bardzo przytulne i klimatyczne. Obsługa mila. Jedzenie smaczne, chociaż jego smak i jakość jest niestety zależna od ilości gości w restauracji. Jeśli osób jest mało dania są przygotowywane z należytą starannością we właściwej gramaturze i smacznie. Jeśli gości jest wielu na sali Dania robione są niedbale , niedopieczone, niedosmażone i z za małą gramatura. Zweryfikowane wiele razy. Dlatego jak jest mało gości Polecam. Jak jest dużo gości Odradzam. " - Anna
Zajazd pod Kłobukiem menu ceny
Co znalazło się w menu Zajazdu pod Kłobukiem po Kuchennych rewolucjach Magdy Gessler? Jakie są ceny w lokalu? Prezentujemy wybrane pozycje z menu:
- płat z lina w sosie kurkowym z gumisiem - 10 zł
- rosół domowy z kluseczkami - 7 zł
- golonka na desce z sosem chrzanowym i domowym pieczywem - 8 zł
- plińce z pomoćką - 17 zł
- żurek domowy na zakwasie w chlebku - 11 zł
- kotlet schabowy z kapustą smażoną i ziemniakami - 19 zł
- fraszynki z sosem kurkowym - 22 zł
- ciasto domowe - 10 zł
- carpaccio z borowików z parmezanem - 25 zł
Zajazd pod Kłobukiem online
Nie widzieliście odcinka Kuchennych rewolucji kręconego w Zajeździe pod Kłobukiem? Nic straconego. Ten odcinek możecie w każdej chwili obejrzeć online na player.pl:
Zajazd pod Kłobukiem Kuchenne rewolucje online
Wideo: Magda Gessler o polskich restauratorach: Ludzie nie znają podstawowych zasad gotowania