wiśnie - 4-5, czereśnie - 6-10, jagody - 2,50-4 (szklanka), czarna porzeczka - 3-5, maliny ( pojemnik) - 3,50-5, brzoskwinie - 3-5, morele - 3-5, bób - 7-8, czarna rzepa - 5, cebula - 2-3, rzodkiewka - 1-1,30, szczypior - 1, natka pietruszki i kopru - 1 (pęczek), pęczek marchwi - 2,50, główka kapusty - 1,50-2, fasola szparagowa - 4-5, brokuły - 2-3, cukinia (szt.) - 2-3, pomidory - 2-9, papryka - 5-6, kapusta kiszona - 4-5, włoszczyzna - 2,50-3, ziemniaki - 0,60-1,50, kalafiory - 1-2, ogórki - 3-4, pieczarki - 4-5, jaja - 0,50-0,80.
Kujawsko-Pomorską Strefę AGRO znajdziesz także na Facebooku - dołącz do nas!