Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Festiwal Smaku w Grucznie 2018. 13. edycja wcale nie była pechowa [zdjęcia, wideo]

AGW
W Grucznie 18 i 19 sierpnia odbył się 13. Festiwal Smaku. Sery, miody, wędliny czy pieczywo przywieźli wystawcy z regionu i odległych zakątków Polski. Pojawiły się też przysmaki z innych części Europy, np. austriackie sery. Co roku festiwalowe jury przyznaje tytuły smaku roku. Grand Prix Festiwalu Smaku Gruczno 2018 wywalczył sernik z szarą renetą. W kategorii przetwory mięsne i wędliny tytułem Smak Roku 2018 nagrodzono gęsinę pieczoną w słoiku, a w kategorii przetworów z mleka - ser kozia kropla. Lista wszystkich nagrodzonych pod kolejnymi zdjęciami.<script class="XlinkEmbedScript" data-width="640" data-height="360" data-url="//get.x-link.pl/d99703f5-aaad-fce1-3992-4b97557e8b90,eb5686a5-35da-611e-2239-64022d284e45,embed.html" type="application/javascript" src="//prodxnews1blob.blob.core.windows.net/cdn/js/xlink-i.js?v1"></script>
W Grucznie 18 i 19 sierpnia odbył się 13. Festiwal Smaku. Sery, miody, wędliny czy pieczywo przywieźli wystawcy z regionu i odległych zakątków Polski. Pojawiły się też przysmaki z innych części Europy, np. austriackie sery. Co roku festiwalowe jury przyznaje tytuły smaku roku. Grand Prix Festiwalu Smaku Gruczno 2018 wywalczył sernik z szarą renetą. W kategorii przetwory mięsne i wędliny tytułem Smak Roku 2018 nagrodzono gęsinę pieczoną w słoiku, a w kategorii przetworów z mleka - ser kozia kropla. Lista wszystkich nagrodzonych pod kolejnymi zdjęciami.<script class="XlinkEmbedScript" data-width="640" data-height="360" data-url="//get.x-link.pl/d99703f5-aaad-fce1-3992-4b97557e8b90,eb5686a5-35da-611e-2239-64022d284e45,embed.html" type="application/javascript" src="//prodxnews1blob.blob.core.windows.net/cdn/js/xlink-i.js?v1"></script> AGW
W Grucznie 18 i 19 sierpnia odbył się 13. Festiwal Smaku. Sery, miody, wędliny czy pieczywo przywieźli wystawcy z regionu i odległych zakątków Polski. Pojawiły się też przysmaki z innych części Europy, np. austriackie sery. Co roku festiwalowe jury przyznaje tytuły smaku roku. Grand Prix Festiwalu Smaku Gruczno 2018 wywalczył sernik z szarą renetą. W kategorii przetwory mięsne i wędliny tytułem Smak Roku 2018 nagrodzono gęsinę pieczoną w słoiku, a w kategorii przetworów z mleka - ser kozia kropla.

W Grucznie 18 i 19 sierpnia odbył się 13. Festiwal Smaku. Sery, miody, wędliny czy pieczywo przywieźli wystawcy z regionu i odległych zakątków Polski. Pojawiły się też przysmaki z innych części Europy, np. austriackie sery. Co roku festiwalowe jury przyznaje tytuły smaku roku. Grand Prix Festiwalu Smaku Gruczno 2018 wywalczył sernik z szarą renetą. W kategorii przetwory mięsne i wędliny tytułem Smak Roku 2018 nagrodzono gęsinę pieczoną w słoiku, a w kategorii przetworów z mleka - ser kozia kropla. Lista wszystkich nagrodzonych pod kolejnymi zdjęciami.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska